Hubungi Kami Melalui WhatsApp
Fietsen Bali Vulkaan, Fietsen Op Bali, Fietsen Vanaf Vulkaan Bali Fietsen Bali Vulkaan, Fietsen Op Bali, Fietsen Vanaf Vulkaan Bali

Fietsen Bali Vulkaan

HEEL ERG LEUK! Fietsen Vanaf Vulkaan Bali, Fietsen Van Vulkaan Bali, Bali Fietsen Rijstvelden, Downhill Fietsen Bali, Fietsen Door Rijstvelden Bali, Fietsen Op Bali Ubud.

Tijdens deze fietsen Bali Vulkaan van zo’n 25 kilometer leer je het “echte” Bali kennen, terwijl je tussendoor ook nog eens veel leert over de historische achtergronden van de Balinese cultuur. Deze tocht is geschikt voor jong en oud.

Een culturele ervaring

’s Ochtends na het ontbijt word je opgepikt bij je hotel, om het land per fiets te gaan verkennen. Je wordt eerst naar het Kintamani restaurant gebracht, waar je nog een klein hapje kunt eten terwijl je alvast geniet van het indrukwekkende uitzicht op de Batur vulkaan en het gelijknamige meer. Vervolgens gaan we beginnen met de fietstocht. Met de mountainbike ga je vooral bergafwaarts, met weinig ander verkeer.

Onderweg naar Ubud maak je kennis met het dagelijks leven van de plaatselijke bevolking, en kun je het adembenemende landschap in je opnemen. Van bossen tot authentieke dorpjes, van schitterende panorama’s tot rijstvelden.

Tussendoor worden regelmatig stops gemaakt. Neem bijvoorbeeld een kijkje in het leven van de bewoners buiten toeristische gebieden in een echt Balinees huis, of leer hoe het leven van een rijstboer eruit ziet op één van de vele rijstvelden. ondereg komt er nog één stop: bij een kruiden- en plantentuin krijg je een interessante uitleg over de gewassen en de productie van Luwak koffie. Als extraatje krijg je ook nog een miniproeverij met koffie en thee. Na de tocht nemen we je mee voor een lekkere lunch in een restaurant.

Bij terugkeer bij het hotel, kun je heerlijk van de ervaring nagenieten en ontspannen.

Facts & Weetjes
 • De tocht is 25 kilometer lang, en duurt ongeveer 2 uur
 • De tocht is voornamelijk bergafwaarts, en onderweg worden regelmatig stops gemaakt
 • Vulkaan Batur is een actieve vulkaan, wat de ervaring extra spannend maakt
 • Je wordt ’s ochtends bij je accommodatie opgehaald met de auto, en ’s middags teruggebracht
 • Het pakket van Bali rondreis bevat het ontbijt, het gebruik van de fiets, fietshelm, de gids en de lunch.
Zelf meemaken?

Lijkt het jou wat om het echte Bali per fiets te ontdekken, en daarbij nog wat bij te leren over de cultuur? Dat is nu mogelijk bij Bali Rondreis. Je kun ons gemakelijk boken als je op Bali ben. Meld het ons, en wi gaan de fietsen Bali vulkaan voor je regelen.

Fietsen Vanaf Vulkaan Bali Prijzen

EURO 35.00 / persoon (minimum 2 personen)

BOEKEN

Mail: balirondreis@gmail.com of Appen +62 812-3963-0899

Inclusief:
 • Heen en terug transfer
 • Moderne auto met airco
 • Engels Sprekende fietstocht Gids
 • Ontbijt terwijl het uitzicht van de vulkaan en het meer Batur genieten
 • Lunch
 • Mineraal water