Hubungi Kami Melalui WhatsApp
Fotoshoot In Traditionele Balinese Huwelijkskleding, HEEL LEUK! Fotoshoot In Traditionele Balinese Huwelijkskleding, HEEL LEUK!

Fotoshoot In Traditionele Balinese Huwelijkskleding

Fotoshoot In Traditionele Balinese Huwelijkskleding, MEER INFO! WA +62 812-3963-0899. Laat je droom om Balinees te zijn voor een dag uitkomen met deze leuke traditionele Balinese kostuumfoto-ervaring. Kom met z’n tweeën of met een groep en kies uit ons ruime aanbod Balinese outfits in alle kleuren en stijlen! We laten je voelen als een filmster!

Bali-kostuumfoto’s is een exclusieve tour om unieke en onderscheidende Balinese traditionele kostuums / uniformen met exclusieve foto’s te dragen. Deze tour biedt je de zeldzaamheid van het dragen van traditionele Balinese kleding, die vol zit met unieke decoraties en patronen die er prachtig uitzien.

Deze kledingstukken zijn opvallend kleurrijk en bijzonder, vol kleurpatronen en creëren een prachtig beeld voor iedereen die dat doet. Je zult je vullen als een echte Balinees, gedurfd, mooi en verbluffend wanneer je een set Balinese kostuums draagt. Vriendelijk professioneel personeel om je make-up aan te brengen zodat je deze heel exclusief kunt gebruiken.

Wanneer je aankomt, zullen we je een catalogus bezorgen, zodat je kunt kiezen uit onze collectie kleding voor dames, heren en zelfs kleding die geschikt is voor koppels. Met een grote verscheidenheid aan traditionele Balinese kleding en danskleding in alle kleuren en stijlen, is het gemakkelijk kiezen. Ongeacht leeftijd, geslacht of figuur, iedereen kan genieten van deze ervaring.

Fotoshoot In Traditionele Balinese Huwelijkskleding

Prijs

EURO 20.00 per persoon

Boeken

Bali Rondreis

U kunt ons gemakelijk bereiken via

WhatsApp +62 812-3963-0899 of >>KLIK HIER<<