Hubungi Kami Melalui WhatsApp
Labuhan Amuk Snorkeling, Labuan Amuk, Labuan Amuk Snorkeling Labuhan Amuk Snorkeling, Labuan Amuk, Labuan Amuk Snorkeling

Labuhan Amuk Snorkeling

HEEL LEUK! Labuhan Amuk, Labuhan Amuk Bali, Labuhan Amuk Beach, Labuhan Amuk Karangasem, Labuan Amuk Bay, Labuan Amuk Fishing, Snorkelen Oost Bali.

De Labuhan Amuk Snorkeling is een van de beste snorkelplek op Bali. Labuhan Amuk ligt ongeveer 1 uur rijden van Sanur of een uur rijden van Ubud. Labuhan Amuk is een geweldige snorkelplek voor gezinnen en beginnende snorkelaars, omdat het water heel rustig is. Het is een mooie kans om het onderwaterleven te zien.

Om 8.30 uur wordt u in uw hotel opgehaald en naar de Labuhan Amuk gebracht om uw dag vol met plezier te beginnen. Als wij daar aankomen, krijgt u de instructies van uw lokale ervaring snorkelgids. U wordt door een traditioneel boot overgebracht naar de snorkelplaats om het uitzicht van de zeeleven en de tropische vissen te zien.

Het snorkelgebied heeft een zandbodem en is de thuisbasis van een van de koraalriffen van Bali. Hier zult u het rif verkennen, een kans om veestapel, engelvis, koeienvis en murenes te zien. U kunt het hele jaar door snorkelen in het Labuhan Amuk.

Snorkelen op Bali bij Labuan Amuk oost Bali is de geweldige keuze voor u die van fotografie houdt, vooral van de macro onder water. Als u genoeg gesnorkeld kunt u eerst douchen en nieuw wissel kleding te dragen. Na Dat rijden wij terug naar het hotel en op de weg stoppen wij in het dorpje Kusamba om de zoutwinning te bekijken.

Van daar wordt u naar het hotel teruggebracht om de rest van uw dag te genieten.

Labuhan Amuk Snorkeling Prijzen

EURO 30.00 / persoon (minimum 2 personen)

Wat is inbegrepen

  • Terug en heen transfer van het hotel in Ubud, Nusa Dua, Tanjung Benoa, Jimbaran, Legian, Kuta, Tuban, Sanur, Denpasar, Canggu en Seminyak.
  • Ervaren snorkelgids
  • Traditioneel boot naar de snorkelplek
  • Alle snorkel apparaten
  • Onbeperkte snorkeltijd
  • Douche en kleedruimte
  • Alle Entreegelden

Deze activiteit wordt door Bali Rondreis gerorganiseerd met de lokaale mensen die ook de coralen in de buurt van Labuhan Amuk verzorgen.

Labuhan Amuk Snorkelen Boeken

U kunt ons gemakelijk bereiken via

Mail: balirondreis@gmail.com of Appen +62 812-3963-0899