Hubungi Kami Melalui WhatsApp
Menjangan Eiland Snorkelen, Snorkelen Bij Menjangan Eiland Menjangan Eiland Snorkelen, Snorkelen Bij Menjangan Eiland

Menjangan Eiland Snorkelen

Een boottocht over kraakhelder water en vervolgens een Menjangan eiland snorkelen in de prachtige koraalriffen. Dit is een unieke ervaring, die jullie niet snel meer zullen vergeten.

Sochtend’s worden jullie in jullie hotel opgehaald voor de Menjangan Eiland Snorkelen dan bereiken jullie de kust waar de boten al klaarliggen. Hiermee varen jullie naar de prachtige koraalriffen rondom het onbewoonde Menjangan eiland. Het water is kraakhelder, waardoor het koraal en allerlei andere bijzondere flora en fauna goed te zien zijn.  De gids weet alles over het uitgebreide onderwaterleven, en kan u de mooiste plekjes met unieke vissen laten zien. Met een beetje geluk kunnen jullie zelfs zeeschildpadden spotten!

Of jullie nu een beginnende of ervaren snorkelaar bent; de gids maakt je wegwijs in de technieken, waarna je het onderwaterleven met eigen ogen van heel dichtbij kunt gaan bekijken. Een unieke ervaring!

Menjangan Island is een schitterend tropisch eiland dat voor de kust van Bali ligt. Het eiland is op enkele monniken na onbewoond, en daarnaast woont er een flink aantal herten. Daar komt ook de naam vandaan, want Menjangan betekent hert. Soms komen ze jullie al begroeten bij de aanlegsteiger, maar ook als jullie een wandeling maken over het eiland komen jullie ze ongetwijfeld tegen.

Facts & Weetjes
  • Menjangan is een van de betere, zo niet beste plaats om te snorkelen op Bali.
  • De plaats is per boot te bereiken, ongeveer 25 kilometer vanaf Pemuteran.
  • Per boot kunnen maximaal 10 personen mee.
  • Beginnende en onervaren snorkelaars kunnen het best in het noorden snorkelen, omdat hier weinig golven zijn. Gevorderden kunnen beter naar het oostelijk deel van het eiland gaan.
  • Menjangan is ook een prachtige duikbestemming.
Ook snorkelen? Neem contact op!

Willen jullie de koraalriffen rond Menjangan met eigen ogen zien? Dat kan! Contacteer Bali Rondreis,  en wij maken jullie reis naar West Bali. Voor deze trip regelen wij de toegang tot het National Park, het gebruik van flippers en snorkelmateriaal, de boot en bestuurder, snorkelgids en een lunchpakket.

Menjangan Eiland snorkelen Photo
Menjangan Eiland Snorkelen Prijs

EURO 40.00 / persoon (minimum 2 personen)

BOEKEN

Mail: balirondreis@gmail.com of Appen +62 812-3963-0899

Inclusief:
  • Gratis transfer met moderne auto met airco van jullie hotel in Pemuteran
  • Engels Sprekende Snorkel Gids Gids
  • Lunch Box (Sandwich, Nasi Goreng of Mie Goreng)
  • Mineraal water
  • De boot naar het eiland Menjangan