Hubungi Kami Melalui WhatsApp
Raften Bali Ayung River, LEUK! Ayung River Whitewater Rafting Raften Bali Ayung River, LEUK! Ayung River Whitewater Rafting

Raften Bali Ayung River

Raften Bali Ayung River, een schitterend avontuur

Een van de meest spectaculaire excursies is onze raften Bali Ayung River tocht. U wordt 's ochtends opgehaald bij uw hotel, waarna u per minibus naar het startpunt, wordt gebracht. Hier krijgt u een helm, reddingsvest en een peddel. Een engelstalige gids geeft u een uitgebreide uitleg over veiligheid en het besturen van de rubberboot.

Beleef een unieke en onvergetelijke reis langs kronkelende kloven, weelderige jungles en prachtige terrasvormige rijstvelden. We peddelen langs adembenemende watervallen, u zult veel plezier beleven op de rivier.

Bij het startpunt van deze rafttocht wordt u uitgerust met veiligheidshelmen en zwemvesten. Na een korte instructie over het peddelen en de veiligheid van de rivier kunne we van start gaan. Uw veiligheid is altijd de hoogste prioriteit. Wij gebruiken alleen eersteklas apparatuur die goed worden onderhouden.

Na een twee uur durende rafttocht vol plezier, gaan we genieten van een heerlijk lunch op een betoverende ligging aan de rivier.

Advies: Neem sandalen, zonnebrandolie en extra kleding mee. Voor handdoeken wordt gezorgd.

Raften Bali Ayung Rivier Photo Gallery
Raften Bali Ayung Rivier Prijzen

Tot 50% Korting!!!!!!!!

BOEKEN

WhatsApp +62 812-3963-0899 of >>KLIK HIER<<

Inclusief:
  • Retourtransfer met een airconditioned auto,
  • Engelssprekende raften gids
  • Alle raften aparaten
  • Entreegelden,
  • Lunch
  • Verzekering

Deze activititeit wordt door Bali Rondreis partner georganiseerd