Hubungi Kami Melalui WhatsApp
Raften Telaga Waja Rivier, Telaga Waja Rivier Raften Raften Telaga Waja Rivier, Telaga Waja Rivier Raften

Raften Telaga Waja Rivier

Telaga Waja Rivier Raften, Raften Telaga Waja Rivier, een schitterend avontuur

Een van de meest spectaculaire excursies is onze Telaga Waja Rivier Raften tocht op Bali. U wordt 's ochtends opgehaald bij uw hotel, waarna u per minibus naar het startpunt, hoog in de bergen, wordt gebracht. Hier krijgt u een helm, reddingsvest en een peddel. Een engelstalige gids geeft u een uitgebreide uitleg over veiligheid en het besturen van de rubberboot.

Ervaar deze adembenemende rafting (graad 3 & 4). We varen circa 12 km via een diep uitgesneden vallei, met torenhoge watervallen. Niets breekt de stilte, behalve de geluiden uit het bos en de drukte van de rivier. Durft u deze onvergetelijke uitdaging aan? De echte avonturiers onder u kunnen op het laatst, bij de Badjing Dam, de laatste hindernis nemen, omlaag kletteren langs een 4m hoge waterval.

Na nog eerst nog even droog geoefend te hebben, gaat de tocht dan echt van start. Onderweg komt u langs prachtige rotsformaties, watervallen en adembenemende landschappen. Halverwege maakt u een korte stop bij een hoge waterval. Hierna gaat de tocht verder langs prachtige rijstterrassen en traditionele dorpjes. De rafting-tocht eindigt in het Restaurant van de raften bedrijp.

Hier kunt u zich opfrissen, bijkomen van de tocht en bij het schitterende uitzicht genieten van een heerlijk Balinees lunchbuffet. Tot slot wordt u weer teruggebracht naar uw hotel. Een echte aanrader!

Geniet van deze rit, op de beste rivier in Bali. Dit avontuur zal je adrenaline hoog houden. Kortom veel actie en plezier .... !

De veiligheid staat uiteraard tijdens deze excursie hoog in het vaandel.

Advies: Neem sandalen, zonnebrandolie en extra kleding mee. Voor handdoeken wordt gezorgd.

Telaga Waja River Rafting Photo Gallery
Telaga Waja Rivier Raften Prijzen

Tot 50% Korting!!!!!!!!

BOEKEN

Mail: balirondreis@gmail.com of Appen +62 812-3963-0899

Inclusief:
  • Retourtransfer met een airconditioned auto,
  • Engelssprekende raften gids
  • Alle raften aparaten
  • Entreegelden,
  • Lunch
  • Verzekering

Deze activititeit wordt door Bali Rondreis partner georganiseerd