Hubungi Kami Melalui WhatsApp
Bali Werd Gekozen Als De Beste Bestemmingen Ter Wereld Bali Werd Gekozen Als De Beste Bestemmingen Ter Wereld

Bali Is De Beste Bestemmingen Ter Wereld

Reizigers van de website TripAdvisor hebben de 25 beste bestemmingen ter wereld gekozen, de Travellers’ Choice Award 2017. Bali is als winnaar uit de bus gekomen.

De lijst werd opgesteld door Tripadvisor op basis van positieve beoordelingen op hotels, bestemmingen en attracties door reizigers wereldwijd. Ook het aantal zoekopdrachten naar een bepaalde bestemming telt mee.

Andere bekende bestemmeingen in de top fijf zijn Londen (plek 2), Parijs (plek 3) en Rome (plek 4) en New York (plek 5). Er is ook een lijst opgesteld met enkel Europese bestemmingen. In die lijst staat Amsterdam op de negende plaats.

Het betoverende eiland Bali is een bestemming die u niet snel zal vergeten. De culturele rijkdom van Bali is buitengewoon en overal op het eiland te aanschouwen. Breng een bezoekje aan een van de vele tempels en sla vooral de schitterende Pura Ulun Danu Bratan-tempel midden in het Bratanmeer niet over. Om het eiland Bali te ontdekken Rondreis door het eiland Bali is wel aan te raden om te doen.

Maar behalve cultuurminnaars hebben ook natuurliefhebbers niets te klagen. Het vulkanische eiland is gezegend met een schitterende vegetatie als dichte bossen, meren, rivieren en kloven. De stranden van Bali verschillen van kleur, hoe noordelijker u komt hoe donkerder de kleur van het strand. Brede witte stranden vindt u in Nusa Dua. De gastvrije bevolking is de kers op de taart. Bali biedt u een bijzondere ervaring, een waar stukje paradijs.

Onder verwijzing naar de officiële website van TripAdvisor staat Bali op de eerste van de 25 beste bestemmingen ter wereld. Slaat bestemmingen in Europa, Amerika, naar het Midden-Oosten.

"Het eiland Bali in Indonesië wordt een favoriete bestemming, zowel voor toeristen die behoefte hebben aan ontspanning als avontuur," dus beoordelingen van Bali geciteerd uit de TripAdvisor-site.

Gerangschikt twee worden bezet door Londen (Engeland), gevolgd door Parijs (Frankrijk). De volgende twee beoordelingen zijn Rome (Italië) en New York (Verenigde Staten).

In Zuidoost-Azië worden verschillende bestemmingen vermeld, waaronder Siem Reap in Cambodja (8e plaats), Phuket in Thailand (10e) en Hoi An in Vietnam (13e plaats).

Hier is een lijst met 25 beste bestemmingen in de TripAdvisor-versie van Travellers 'Choice Awards 2017:

 1. Bali (Indonesië)
 2. Londen (Engels)
 3. Parijs (Frankrijk)
 4. Rome (Italië)
 5. New York (VS)
 6. Kreta (Griekenland)
 7. Barcelona (Spanje)
 8. Siem Reap (Cambodja)
 9. Praag (Tsjechische Republiek)
 10. Phuket (Thailand)
 11. Istanbul (Turkije)
 12. Jamaica
 13. Hoi An (Vietnam)
 14. St. Petersburg (Rusland)
 15. Roatan (Baai-eilanden)
 16. Marrakech (Marokko)
 17. Ambergris Caye (Belize)
 18. Rio de Janeiro (Brazilië)
 19. Sint Maarten (Sint Maarten)
 20. Playa del Carmen (Mexico)
 21. Dubai (Verenigde Arabische Emiraten)
 22. Grand Cayman (Cayman Island)
 23. Kathmandu (Nepal)
 24. Bora Bora
 25. Cusco (Peru).