Blog

Bali Excursies Vanuit Seminyak

Bali excursies vanuit Seminyak met Nederlands sprekende gids is de beste manier om het eiland Bali te ondekken. Het eiland Bali is zeker de moeite waard om de natuur, cultuur, religie, temples, vulkanen, haar bewoners met hun gewoonten en gebruiken tijdens uw vakantie te leren kennen. Bali Rondreis biedt een gevarieerd excursies met Nederlands sprekende gids aan.

Belangrijk Om Te Weten over Bali excursies vanuit Seminyak

 • De excursies worden begeleid door Indonesiche Nederlands Sprekende gids / chauffeur.
 • Alle excursies zijn met moderne auto + airco
 • Gratis Mineraal water in de auto.
 • Alle Excursies zijn prive excursie.
 • De excursies kunt u boeken bij mail balirondreis@gmail.com of WhatsApp: +62 812-3963-0899
 • Deze excursies worden georganiseerd door Bali Rondreis
Leuke Excursies Op Bali

Er zijn heel veel leuke Bali excursies te doen. Hierdoor is het samenstellen van een top 6 van de leuke excursies op Bali bijna ondoenlijk. En toch hebben we het voor jou geprobeerd. Door onze jarenlange ervaring, kennen we veel excursies en weten we wat veel van onze reizigers leuk vinden. Mocht je geinteresserd zijn in een tour, dan kun je altijd even contact met ons opnemen. Zo kun je bijvoorbeeld een losse excursies Bali nederlandse gids boeken of een rondreis Bali met prive chauffeur samenstellen met een aantal excursies daarin verwerkt. Wij informeren je graag over de mogelijkheden. Uiteraard volledig vrijblijvend.

We geven je graag een overzicht van de mooiste uitstapjes en leuke excursies op Bali.

Excursie Rijstvelden Bali
Excursie Rijstvelden Bali
 

 

Excursie Rijstvelden Bali is Bali dagexcursie naar een Tanah lot Tempel, traditionele lokaale markt, genieten mooie rijstvelden van Bali. Op deze excursie kunnen jullie ook wandeling maken langs de rijstvelden. Aan het einde van de excursie rijstvelden Bali gaan jullie de een van de moiste tempel van Bali bezoeken. Taman Ayun Tempel vroeger was een familie koninkrijke Tempel. Meer Info…

Excursie Ubud Bali
Excursie Ubud Bali
 

 

Excursie Ubud Bali is een van de vervplichte excursie om de traditie, de cultuur en de gewoonte van de Balinezen combineren met mooie natuur van Bali te zien. Hier bezoekt u de Barong Dans, Traditioneel Balinees Woonerf, Tegenungan waterval, Tirta Empul reinigen Tempel, Een mini koffie plantage, en Tegalalang Rijsterrassen. Meer Info…

Excursie Oost Bali
Excursie Oost Bali
 

 

Excursie Oost Bali is een mooie Bali excursie met nederlands sprekende gids / chauffeur voor degene die de sfeer van het oude Bali willen proeven. Oost Bali excursie begint met een bezoek aan de Besakih Tempel, bekend als de moeder tempel van Bali. Dit is een van de belangrijkste tempels van Bali en ligt op de hellingen van de vulkaan Gunung Agung. Meer Info…

Noord Bali Tour
Leuke Excursies Bali
 

 

Noord Bali Tour met een bezoek aan mooie tempels, de kratermeren, bergdorpen, watervall en Het uitzicht va de tweeling meer. Deze Bali excursie neemt u mee naar Noord Bali de bergen gebied van Bali, waar julli eheelmooie natuur van Bali kunnen zien. Het noorden van Bali is bekend om zijn kratermeeren en zijn schitterende natuur. Meer Info...

Tukad Cepung waterval Tour
Tukad Cepung Waterval Tour
 

 

Met Tukad Cepung waterval gaan jullie mooie natuur en waterval van Bali zien. Bali is zeker een van de meest gewilde reislocaties over de hele wereld. Duizenden mensen bezoeken elk jaar Bali om te genieten van hun vakantie. Als u Bali in zijn geheel wilt verkennen, vindt u tijdens uw tour vele verborgen schatten. Een van deze verborgen juweeltjes in de regio van Bangli is de Tukad Cepung-waterval. Meer Info...

Belangrijk om te weten
 • De excursies worden begeleid door Indonesiche Nederlands Sprekende gids / chauffeur.
 • Alle excursies zijn met moderne auto + airco
 • Gratis Mineraal water in de auto.
 • Alle Excursies zijn prive excursie.
 • De excursies kunt u boeken bij mail balirondreis@gmail.com of WhatsApp: +62 812-3963-0899
 • Deze excursies worden georganiseerd door Bali Rondreis
Dagtrip Naar Nusa Penida

LEUK! Nusa Penida Excursie, Excursie Nusa Penida, Dagtrip Nusa Penida, Nusa Penida Dagtrip, Daguitstap Nusa Penida, Dagexcursie Nusa Penida.

Nusa Penida dagtrip is een leuke excursie op Bali voor de mensen die natuurliefhebbers, wandelaars en duikers (voor de kleurrijke onderwaterwereld) zijn. Het eiland Nusa Penida is ongeveer 20 kilometer lang en 12 kilometer breed. Het heeft een oppervlakte van 203 km².

Hieronder zijn bekende Nusa Penida Excursies van Bali Gids Nederlands

 

West Nusa Penida Tour

West Nusa Penida Excursie
 

Nusa Penida West Tour is een van de leuke excursies op Nusa Penida om mooie stranden te zien. Vroeg zochtend’s wordt u in het hotel opgehaald. U wordt eerst naar de haven van Sanur gebracht waar wij een snele boat naar Nusa Penida nemen. Ongeveer 35 minuten varen, dan komt u in het Eiland Nusa Penida aan.

Bij de haven van Nusa Penida wordt u door onze chauffeur verwelkomd. Dan begint u de Nusa Penida west tour maken met een bezoek aan Crystal Bay, Broken Beach, Angel Bilabong en Kelingking Beach. Tussen de tijd gaat u ook nog lunchen. Meer Info...

Oost Nusa Penida Excursie

Oost Nusa Penida Excursie
 

Oost Nusa Penida Excursie is een van de leuke excursies op Nusa Penida van Bali Gids Nederlands om mooie stranden te zien. Vroeg zochtend’s wordt u in het hotel opgehaald. U wordt eerst naar de haven van Sanur gebracht waar u een snele boat naar Nusa Penida neemt. Ongeveer 35 minuten varen, dan komt u in het eiland Nusa Penida aan.

Bij de haven van Nusa Penida wordt u door onze chauffeur verwelkomd. Dan begint u Oost Nusa Penida excursie maken met een bezoek aan Atuh Beach, Diamond Beach, Thousnad Island en Kelingking Beach. Tussen de tijd gaat u ook nog lunchen. Meer Info …

Snorkelen Met Mantaroggen

Snorkelen Met Mantaroggen Bali
 

Snorkelen Met Mantaroggen Bali is een van de leuke excursies op Nusa Penida van Bali Gids Nederlands om mooie onder waterwerld van Nusa penida te zien. Vroeg zochtend’s wordt u in het hotel opgehaald.

Op deze excursie gaat u Kelingking Beach, Broken Beach en Angel’s Bilabong bezoeken. U gaat ook op vier verschillende plekjes snorkelen. U gaat bij Manta Bay, Wall Bay, Crystal Bay en Bij GT point snorkelen. Tussen de tijd gaat u ook nog lunchen bij een lokaale restaurant. Meer Info…

Bali Excursies Vanuit Sanur

Bali excursies vanuit Sanur met Nederlands sprekende gids is de beste manier om het eiland Bali te ondekken. Het eiland Bali is zeker de moeite waard om de natuur, cultuur, religie, temples, vulkanen, haar bewoners met hun gewoonten en gebruiken tijdens uw vakantie te leren kennen. Bali Rondreis biedt een gevarieerd excursies met Nederlands sprekende gids aan.

Belangrijk Om Te Weten over Bali excursies vanuit Sanur

 • De excursies worden begeleid door Indonesiche Nederlands Sprekende gids / chauffeur.
 • Alle excursies zijn met moderne auto + airco
 • Gratis Mineraal water in de auto.
 • Alle Excursies zijn prive excursie.
 • De excursies kunt u boeken bij mail balirondreis@gmail.com of WhatsApp: +62 812-3963-0899
 • Deze excursies worden georganiseerd door Bali Rondreis
Rondreis Bali Met Prive Chauffeur

Op Bali Rondreis verzorgen wij ook Rondreis Bali met prive chauffeur. Wij zijn een team van ervaren nederlands sprekende gids/chauffeur op Bali met veel tevreden gasten. Wij zorgen een geschikte auto huren Bali met chauffeur (inclusief brandstof) en rijdt u veilig over heel Bali voor een onvergetelijke vakantie.

Tijdens uw rondreis Bali met prive chauffeur of uw Bali excursies wilt u niet te laat vertrekken, de weg kwijt raken of u onveilig voelen in het verkeer. Een goede nederlands sprekende chauffeur op Bali van Bali Rondreis team maakt het verschil. Zet uw vakantie niet op het spel en verzeker u van een ervaren en betrouwbare gids/chauffeur.

Wij bieden u excursies Bali nederlandse gids en/of auto huren met nederlands sprekende  chauffeur op Bali aan. De excursies zijn gebaseerd op uw interesses en wensen. De excursies die wij samenstellen laat u het echt Bali zien. Ons hoofddoel is om de natuurlijke charme van Bali te onthullen en te zorgen dat u als klant tevreden bent. Wij willen u de beste ervaring geven over Bali. Bij het samenstellen van uw Bali excursies en ook uw rondreis Bali kunt u aangeven wat uw wensen zijn. Maar u kunt ook laten verrassen door onze samenstellingen.

Waarom moet u uw Bali excursies of uw Rondreis Bali met Bali Rondreis maken?

Uw gids/chauffeur laat u comfortabel, het echte Bali zien

Bali Rondreis team hebben veel ervaring als gids/chauffeur voor toeristen en kan u alle mooie plekken op Bali, bekend en onbekend, laten zien. U stopt wanneer u wilt, u kunt zelf kiezen waar u luncht. De bagage ligt veilig achterin, en de huurauto is voorzien van AC, waardoor u geen last hebt van de warmte.

Onderweg kunt u zoveel contact maken met de lokale bevolking als u wilt, maar u kunt zich op elk moment ook even terugtrekken, of zelfs een dutje doen.

Uw chauffeur rijdt u veilig over het eiland Bali

De meeste toeristen die voor het eerst in Indonesië komen, schrikken van het chaotische verkeer. In Indonesië rijdt men aan de linkerkant en verkeersborden zijn zeldzaam. Overal ziet u motoren en bromfietsen, die zich weinig lijken aan te trekken van verkeersregels. Uw chauffeur loodst u veilig door het verkeer van Java en Bali. Anders dan veel andere gidsen/chauffeurs in de toeristensector, zijn onze team leden in het bezit van een speciaal rijbewijs waarmee hij elke bus, van elk formaat, mag besturen.

Bali Rondreis team, als kleine zelfstandige, lid van de beroepsorganisatie voor gidsen/chauffeurs in de toeristensector op Bali. De gidsen/chauffeurs van deze organisatie houden elkaar op de hoogte van alle ontwikkelingen op de wegen op Bali, eventuele nieuwe regels en eventuele wijzigingen in de bezoekersinformatie bij de belangrijkste toeristische attracties. Ook helpt men elkaar onderweg als dit nodig is. Hierdoor is hij altijd op de hoogte van de meest recente informatie om uw vakantie op Bali zonder problemen te laten verlopen.

Door uw eigen gids/chauffeur behoudt u uw vrijheid

Reist u met een georganiseerde groepsbusreis over Bali, dan mist u uw vrijheid. Het is afwachten of u het met iedereen even goed kunt vinden. U mist de vrijheid om op de plekken die u mooi vindt te stoppen om bijvoorbeeld van het uitzicht te genieten. Door het reizen in een grote groep, komt u minder makkelijk in contact met de lokale bevolking.

Uw gids/chauffeur voorkomt tijdsverlies en wachten

Gaat u op de bonnefooi met het openbaar vervoer, dan heeft u vrijheid, maar verliest u weer veel kostbare tijd. In het begin is het misschien nog leuk om zelf uit te zoeken waar u heen moet en hoe u er moet komen, maar houd er rekening mee dat dit veel tijd kost. Vaak bestaat een groot deel van de reis uit wachten. U reist met bagage en in het openbaar vervoer is het telkens weer opletten of u niets vergeet.

Het reizen met een eigen huurauto met eigen nederlandstalige chauffeur Bali combineert de voordelen en vermijdt de nadelen van een georganiseerde busreis en het reizen op de bonnefooi. U bent geen tijd kwijt met zoeken, wachten en de weg vragen. Toch heeft u de volledige vrijheid om uw eigen reis te bepalen.

Uw chauffeur, maar ook uw tolk en gids op Bali

Uw chauffeur heeft jarenlange ervaring met Westerse toeristen. Hij voelt prima aan wanneer u behoefte heeft aan privacy of wanneer u juist een praatje wilt maken of advies of uitleg wilt hebben.

Bali Rondreis team leden zijn in de praktijk niet alleen uw chauffeur; ze spreken nederlands en indien nodig tolken ze voor u. Hij kent overal de weg en weet veel te vertellen over de rijke cultuur en achtergronden van Indonesie en Bali. Ze denken mee, geeft goede adviezen en heeft er plezier in u de mooie plekken van Bali te laten zien.

Rondreis Bali met prive chauffeur biedt u zekerheid

Bali Rondreis wekt als kleine zelfstandige voor u en voor niemand anders. Hij heeft geen andere belangen die de grotere reisorganisaties wel hebben, doordat zij contracten met bepaalde hotels en restaurants hebben gesloten. U boekt zelf uw hotels, kiest zelf uw restaurants, bepaalt zelf wat u wilt gaan bezichtigen. Vanzelfsprekend kunt u om advies vragen, en wij weten ook zeker de goede plekken te vinden, maar er is geen enkele belangenverstrengeling. Alles is gericht op uw wensen en interesses.

Met uw gids/chauffeur, uw eigen reis

Stel uw eigen reis samen. Geen moeilijke keuzes tussen verschillende reizen die door iemand anders zijn vastgesteld, maar uw eigen reis op uw eigen tempo. U weet wat u wilt zien op Bali en hoelang u ergens wilt blijven. Geen tussenpersonen, geen misverstanden, direct contact met uw eigen chauffeur. Ook als u onderweg van plan verandert, is uw eigen nederlandstalige chauffeur Bali flexibel en kan het programma worden aangepast. Overleg uw plannen van te voren via de e-mail, zodat het ook zeker is dat uw plannen uitvoerbaar zijn. Houd er rekening mee dat het reistempo lager ligt dan in Europa.

Wij kunnen u informeren over de reistijden en u ook adviezen geven of leuke suggesties doen over uw route, overnachtingen en de plekken die u wilt bezoeken.  U bepaalt zelf hoe u reist, welke plekken u bezoekt en waar u overnacht. Tenzij nadrukkelijk anders overeengekomen, boekt u zelf uw overnachtingen.

Rondreis Bali Nederlandse Gids

Individuele rondreis Bali met Nederlandse Gids is de beste maniier om het eiland Bali te ontdekken.

Bali, eiland van Tempels en Goden, een reis over een heerlijk eiland waar u niet alleen naar toe gaat voor de schitterende stranden. Het eiland heeft zoveel te bieden! Zo ziet u tijdens deze individuele rondreis Bali authentieke dorpjes rond Candidasa, het nog onbekende Lovina waar prachtig gesnorkeld kan worden, het groene Munduk en Bedugul met de bekende rijstterrassen en het artistieke Ubud. Uiteraard ontbreekt het in deze reis niet aan een strandverblijf aan de tropische zuidkust.

Bali Rondreis biedt een groot aantal privé rondreizen aan. Dit zijn reizen op individuele basis waarbij u begeleidt wordt door een deskundige en ervaren Nederlands Sprekende Gids Op Bali. In de periode juli en augustus kan het dat u een Engelssprekende gids heeft. Onze gidsen kennen de diverse eilanden op hun duimpje en zullen u enthousiast kennis laten maken met hun land. Tijdens een privé rondreis heeft u alle flexibiliteit en heeft u de tijd om ultiem van uw vakantie te genieten en alles eruit te halen wat erin zit.

Hier onder zijn het voorbeeld van Rondreis Bali Nederlandse Gids

Excursies Noord Bali 2 Dagen

Met excursies noord Bali 2 dagen van Bali Rondreis maakt u kennis met Bali, waar u een beroemde tempel en een hele mooie landschappen van het eiland gaat bekijken. U begint deze excursies noord Bali vanuit uw eigen hotel in Zuid Bali. Wij gaan eerst traditioneel markt van de stad Tabanan. Dan gaan wij verder naar Jatiluwih die staat bekend om zijn rijstterrassen. Na de wandeling brengt ik U een bezoek aan de Ulundanu Beratan Tempel (gewijd aan de Godin van het water). Vervolgens richting Banjar rijden wij via het dorpje Munduk. Munduk heeft hele mooi omgeving met kruidnagels en koffie bomen. Meer info...

Rondreis West Bali 3 Dagen

Op rondreis west Bali 3 dagen kunt u de prachtige onderwater wereld ontdeken bij snorkeltrip naar Menjangan eiland. Van uw hotel in zuid Bali gaan wij eerst naar Belimbing, Belimbing is een bergdorp in het midden van Bali. Op de hellingen van de berg Gunung Batukaru liggen daar de mooiste rijstvelden van Bali. We vervolgen onze route via het dorp Pupuan en gaan dan weer afdalen. We komen vervolgens in het stadje Seririt aan de noordkust van Bali. Daar slaan we rechtsaf en rijden dan naar een heel mooie Boedhistische tempel, de Brahma Wihara Arama. Na een bezoek aan deze tempel gaan we naar het dorpje Banjar waar we “Air Panas”bezoeken. Dat is een zwembad in een natuurlijk omgeving, dat wordt gevoed door een bron uit de bergen. Het zwemmen in het warme water is een bijzondere beleving. Meer info...

Korte Rondreis Bali 4 Dagen

4 daagse rondreis Bali is de ideale Bali Rondreis voor iedereen die naast een strandverblijft op Bali, iets meer willen zien van dit fantastische eiland. 4 daagse rondreis Bali begint vanuit uw hotel in Nusa Dua, Seminyak Kuta en sanur. We beginnen met een stop in het dorpje Batubulan. De naam van dit dorp betekent maanstein. Hier gaan wij een bezoek brengen aan een dansvoorstellingen van de beroemde Barong Dans. Deze dans is waarschijnlijk de bekendste van alle Balinese dansen. Het vertelt het verhaal van het gevecht tussen het goede (Barong) en het Kwaad (Rangda). De dansers zijn in prachtige kostuums gekleed. De dans wordt begeleid door gamelan muziek. Meer Info...

Rondreis Bali 10 Dagen

De 10-daagse Rondreis Bali is speciaal samengesteld door Bali Travel voor degenen die niets van het prachtige Bali willen missen. Uw vakantie begint met een rondreis langs alle bezienswaardigheden van Bali. U komt langs de oude steden van vroegere koninkrijken, de beroemde vulkanen, traditionele dorpen en tempels en nog veel meer. De reis eindigt met een strandvakantie in het prachtige Sanur.

Rondreis Bali 14 Dagen

Bali mag dan niet heel groot zijn, het is wel ontzettend gevarieerd. Van de majestueuze bergen in het binnenland, het laagland met rijstvelden zover het oog reikt tot het groene, schilderachtige Ubud en de prachtige kustlijn in het noorden en oosten. Je reisleid(st)er zal je ook alles vertellen over de tempels, het Hindoeïsme en bijbehorende rituelen. Tijdens deze rondreis is er ook voldoende tijd om zelf wat te ondernemen in bijvoorbeeld de plaatsen Ubud en Lovina. Maak kennis met het complete Bali!

Auto Huren Bali Met Chauffeur

Wil je meer van Bali zien?. De meeste toeristen laten hun reis organiseren door een reisorganisatie in Nederland of op Bali. Anderen willen liever zelf hun reis samenstellen en plannen, en kiezen ervoor om voor een langere periode een auto huren Bali met chauffeur.

Zeven dingen waar je op moet letten bij het huren van een auto met chauffeur op Bali.

 1. Auto Huren Bali Mét chauffeur

Op Bali is het gebruikelijk om een auto met chauffeur te huren. Het komt zelden voor dat autoverhuurbedrijven alleen een auto verhuren. Alleen in gebieden als Bali kunnen toeristen terecht voor een huurauto zonder chauffeur.

Bij een aantal autoverhuurbedrijven kun je met je credit card betalen. Maar in de meeste gevallen wordt huurders gevraagd het bedrag contant te voldoen. Huur je een auto zonder chauffeur, dan kan huurders worden gevraagd hun identiteitsbewijs (paspoort) te overhandigen als borg. Bij autoverhuurbedrijven als Hertz, Avis etc. kun je betalen met je credit card.

 1. Grote of kleine auto?

Een populaire huurauto is de Toyota Avanza en Suzuki APV. Bijna alle autoverhuurbedrijven in op Bali hebben deze auto's in hun aanbod opgenomen. Dat is niet zonder reden, want de Avanza en de Suzuki APV zijn zuinige auto's en kunnen het grillige landschap op Bali met gemak aan. De auto's zijn middelgroot en ruim genoeg om vier mensen (inclusief chauffeur) te vervoeren, met bagage.

Je kunt natuurlijk ook een wat grotere auto huren, maar deze verbruikt automatisch ook meer brandstof. Ook zullen de wat grotere auto's moeite hebben om zich door smalle straatjes te wringen. Als je met meerdere mensen reizen moet je dan deze grotere auto hebben.

Wil je lange afstanden afleggen, dan is het beter om geen sedan te huren. De conditie van de wegen op Bali is onvoorspelbaar. En in het regenseizoen komt het helaas vaak voor dat wegen onderlopen. Het is fijner als je in dit soort situaties voor een wat grotere auto hebt gekozen.

 1. Prijzen

De prijs van de auto huren Bali met chauffeur hangt onder meer af van het type auto dat je huurt en de huurperiode. Voor een grote auto, betaal je meer dan voor een kleine auto. Voor een langere huurperiode kun je het autoverhuurbedrijf vragen om je een speciale prijs te geven. Hou er rekening mee dat er voor het gebruik van de huurauto buiten de stad, meestal andere tarieven gelden.

Vergeet het autoverhuurbedrijf niet te vragen of de brandstof in de prijs zit inbegrepen. Zo kom je niet voor verrassingen te staan. Huur je de auto met chauffeur voor rondreis Bali in een langere periode, dan is het verstandig om te vragen of de huurpijs inclusief of exclusief de dagvergoeding voor de chauffeur (accommodatie, maaltijden etc. voor de chauffeur) is.

 1. Dagvergoeding

Meestal zit de dagvergoeding voor de chauffeur in de prijs inbegrepen. Is dat niet het geval, dan betekent dat dat jij voor de accommodatie en de maaltijden moet zorgen. Veel hotels hebben speciale kamers beschikbaar voor chauffeurs. Deze zijn goedkoper dan de gastenkamers.

Voor de maaltijden geef je de chauffeur geld om zelf ergens wat eten te kopen. Dit kun je bijvoorbeeld doen voordat je ergens stopt om de maaltijd te nuttigen. Terwijl jij van je maaltijd geniet, zoekt de chauffeur elders een plekje om zijn maaltijd te nuttigen.

 1. Fooi

Een fooi geven is niet verplicht, maar wel gewenst. Het op Bali gebruikelijk de chauffeur een fooi te geven. Je kunt dat bijvoorbeeld doen nadat de chauffeur je bij je eindbestemming heeft gebracht, dus aan het einde van de huurperiode. Het geven van fooi is als het ware een bedankje voor de geboden diensten. Het is een teken van respect. Hoeveel fooi je de chauffeur wilt geven, bepaal jij zelf.

 1. Rijtijden

Ook chauffeurs hebben rust nodig. Laat hem niet te lang doorrijden. Maak na twee uur rijden een ruststop. Maak het ook niet al te laat. Een goed uitgeruste chauffeur is immers veiliger voor jezelf en voor andere weggebruikers.

 1. Rijstijl

Wanneer je vindt dat de chauffeur gevaarlijk rijdt, laat het hem dan alstublieft ook weten. Rijdt de chauffeur te hard, rijdt hij roekeloos, of zit hij met zijn gedachten ergens anders dan op de weg, geef dit dan ook aan. Het kan natuurlijk ook zo zijn dat de chauffeur moe is en jou niet durft te laten weten dat hij eigenlijk een rustpauze wil inlassen. Goede communicatie tussen jou en de chauffeur is zeer belangrijk.

Waar Kun Je Snorkelen Op Bali?

Diep blauwe wateren, kleurige koralen en vissen in alle soorten en maten; als je snorkelen op Bali zal je het allemaal zien en beleven!

Grote diversiteit

Bali kent een grote diversiteit in het onderwaterleven waardoor het een aantrekkelijk gebied is voor snorkelaars en duikers van diverse niveaus. Bij Nusa Penida is er een grote verscheidenheid aan onderwaterflora en fauna; je ziet er schildpadden, murenen, kogelvissen, papegaaivissen en zelfs een enkele keer een rifhaai. Er zijn diverse goede duikspots en ook een aantal stromingsduikplaatsen. Je kunt dan op de ene plaats uit de boot gaan en laat je als snorkelend met de stroming meevoeren waarna de boot je een stuk verderop weer ophaalt. Een erg leuke ervaring!

Maar om te snorkelen op Bali is het eilandje Menjangan waarschijnlijk de beste plaats. Het water is er heel helder waardoor het zicht uitstekend is. Het eiland maakt deel uit van het Bali Barat National Park. Dat betekent dat er enerzijds veel moois te zien is maar anderzijds dat er streng gecontroleerd wordt om al dat moois te beschermen. Heb je nog niet veel snorkelervaring, dan kun je het beste in de omgeving van Labuan Amuk in het oosten van Bali snorkelen. Daar is het water heel veel rustiger.

Het leuke van Menjangan is dat het niet zo erg toeristisch is. Dit komt omdat het vanaf het toeristische zuidelijke deel van het eiland minstens vier uur reizen is en daarom voor een dagexcursie te ver weg. Ben je in het zuiden op vakantie en wil je toch graag naar Menjangan, dan kun je een nachtje doorbrengen in een hotel in Pemuteran. Vandaar uit kun je dan de boot nemen naar Menjangan.

Hoewel op vele andere locaties het water minder helder is, kun je daar ook snorkelen. Eigenlijk is het overal om te snorkelen op Bali mooi!

Luxe Vakantie Bali Huwelijksreis

Bali is de populairste plek voor een vakantie Bali huwelijksreis in Indonesië. Het mooie eiland staat bekend om zijn vriendelijke inwoners, de prachtige resorts, watersportmogelijkheden, inheemse kunst, dans en muziek. Lekker dus voor een diverse en relaxte huwelijksreis. Bali heeft bijna 4 miljoen inwoners en  Denpasar is zowel de hoofdstad als de internationale luchthaven.

In het zuiden vind je de bekendere vakantie Bali huwelijksreis bestemmingen en vele resorts. In het midden van Bali en richting de oostkust vind je meer rust, cultuur en natuur. Bali is vrij klein en goed te bereizen, dus je kunt eenvoudig vanuit 1 plaats mooie trips of rondreizen maken. Ideaal voor een luxe luie strandvakantie van een week, maar als je er langer wilt blijven dan is er zeker genoeg te doen.

Je vakantie Bali huwelijksreis is de belangrijkste van je leven. Na het grote feest, is het tijd om samen n ate genieten van deze bijzondere dag. Op Bali kunje romantische vakantie Bali huwelijkreismet z’n tween. Wij regelen je een luxe vakantie villa en ook de excursies en nemen het werk uit handen, zodat je op vkantie ook echt kunt onstpannen. Tegelijkertijd reis je prive, zijn dus lekker samen zolas het hoort op een huwelijkreis. Op jullie vakantie Bali huwelijkreis kunnen jullie dus echt samen genieten van al het moois wat jullie meemaken.

Wat voor sort vakantie prefect is voor jullie huwelijkreis, bepalen jullie natuurlijk zelf. Het ene stel is op zoek naar luxe villa, romantiek en strand. Misschien willen jullie naar het romantische prive luxue villa overnachten. De ander wil juist die avontuurlijke rondreis maken, maar wel de eerste of laatste nacht in luxue doorbrengen. Bij Bali Rondreis is alles mogelijk, en we adviseren jullie graag. Wij zijn een lokaale Balinezen, wij hebben veel contacten en kunnen jullie du suit eigen ervaring advise geven. Wij zouden het een eer vinden om de perfecte Vkakantie Bali huwelijkreis voor jullie te regelen.

Luxe vakantie Bali huwelijksreis

Voor een luxe strandvakantie honeymoon kun je het beste terecht in Zuid-Bali. Daar zitten de meeste luxe resorts of prive villa en zijn de lekkerste stranden. Vanaf de hoofdstad en luchthaven Denpasar ben je zo op jullie perfecte huwelijksreis bestemming.

Sanur

Sanur is een van de van oudsher populaire badplaatsen in Bali. Met een breed zandstrand en kalme zee om in te zwemmen is het de perfecte plek voor een strandvakantie. Rondom de resorts is het wat rustiger dan bijvoorbeeld rondom Kuta, maar er zijn genoeg winkeltjes en restaurants te vinden.

Legian, Seminyak & Kuta

Het bekende plaatsje Kuta is behoorlijk toeristisch en wellicht wat minder geschikt als romantische verblijfplaats voor de huwelijksreis. Je kunt er echter wel prima winkelen en uitgaan (kijk alleen uit voor zeer gehaaide verkopers en de vele aanbiedingen van ‘merk' producten). Vanuit de andere plaatsen in het zuiden van Bali is Kuta echter eenvoudig te bereiken. Met een verblijf in het plaatsje Legian heb je feitelijk ‘the best of both worlds’: op loopafstand van de gezelligheid van Kuta, maar met de weelderige rust van de fantastische resorts in Legian. Vlak naast Legian ligt het rustige plaatsje Seminyak, waar je de meest hippe nachtclubs en winkels kunt vinden.

Nusa Dua & Benoa

In de meest zuidelijke punt van Bali liggen Nusa Dua en Benoa. Heerlijk brede stranden en resorts die van alle gemakken zijn voorzien. Ideaal om bij te komen van de hectische periode rondom jullie bruiloft en om je eens ongegeneerd te laten verwennen… Een zeer populaire hoek van het eiland voor de Balinese huwelijksreis.

Rust, cultuur en natuur vakantie Bali huwelijksreis

Als je de zuidpunt van Bali verlaat en richting het noorden trekt dan kom je in een oase van natuur en rust terecht. Vooral Ubud is een plekje dat je gezien moet hebben.

Ubud

Ubud is bekend als ‘kunstenaarsdorp’ in het centrum van Bali. Hier vandaan kun je prachtige excursies maken en veel ontdekken. Ubud ligt een stuk van de kust, waardoor jullie je zich letterlijk midden in de jungle begeven. Een prachtige groene omgeving om helemaal tot rust te komen en te genieten. Rondom Ubud zitten overigens ook prachtige en zeer luxe resorts,

Combinatie trips & tips

Bali is best een stuk vliegen, dus een vakantie van minimaal 2 a 2,5 week is zeker aan te raden. Veel pasgetrouwde stellen vinden het heerlijk om eerst een paar dagen bij te komen van alle huwelijkshectiek in een luxe resort in het zuiden. Vervolgens kunnen jullie de binnenlanden verkennen en een bijvoorbeeld aantal nachten in Ubud of Manggis doorbrengen of een van de uitgebreide rondreizen door Bali of zelfs daarbuiten maken. Als afsluiter dan weer een lekker luxe wellness, watersport en gourmet verblijf in Nusa Dua, Seminyak of Legian en volledig uitgerust weer naar huis…

Bali Is De Beste Bestemmingen Ter Wereld

Reizigers van de website TripAdvisor hebben de 25 beste bestemmingen ter wereld gekozen, de Travellers’ Choice Award 2017. Bali is als winnaar uit de bus gekomen.

De lijst werd opgesteld door Tripadvisor op basis van positieve beoordelingen op hotels, bestemmingen en attracties door reizigers wereldwijd. Ook het aantal zoekopdrachten naar een bepaalde bestemming telt mee.

Andere bekende bestemmeingen in de top fijf zijn Londen (plek 2), Parijs (plek 3) en Rome (plek 4) en New York (plek 5). Er is ook een lijst opgesteld met enkel Europese bestemmingen. In die lijst staat Amsterdam op de negende plaats.

Het betoverende eiland Bali is een bestemming die u niet snel zal vergeten. De culturele rijkdom van Bali is buitengewoon en overal op het eiland te aanschouwen. Breng een bezoekje aan een van de vele tempels en sla vooral de schitterende Pura Ulun Danu Bratan-tempel midden in het Bratanmeer niet over. Om het eiland Bali te ontdekken Rondreis door het eiland Bali is wel aan te raden om te doen.

Maar behalve cultuurminnaars hebben ook natuurliefhebbers niets te klagen. Het vulkanische eiland is gezegend met een schitterende vegetatie als dichte bossen, meren, rivieren en kloven. De stranden van Bali verschillen van kleur, hoe noordelijker u komt hoe donkerder de kleur van het strand. Brede witte stranden vindt u in Nusa Dua. De gastvrije bevolking is de kers op de taart. Bali biedt u een bijzondere ervaring, een waar stukje paradijs.

Onder verwijzing naar de officiële website van TripAdvisor staat Bali op de eerste van de 25 beste bestemmingen ter wereld. Slaat bestemmingen in Europa, Amerika, naar het Midden-Oosten.

"Het eiland Bali in Indonesië wordt een favoriete bestemming, zowel voor toeristen die behoefte hebben aan ontspanning als avontuur," dus beoordelingen van Bali geciteerd uit de TripAdvisor-site.

Gerangschikt twee worden bezet door Londen (Engeland), gevolgd door Parijs (Frankrijk). De volgende twee beoordelingen zijn Rome (Italië) en New York (Verenigde Staten).

In Zuidoost-Azië worden verschillende bestemmingen vermeld, waaronder Siem Reap in Cambodja (8e plaats), Phuket in Thailand (10e) en Hoi An in Vietnam (13e plaats).

Hier is een lijst met 25 beste bestemmingen in de TripAdvisor-versie van Travellers 'Choice Awards 2017:

 1. Bali (Indonesië)
 2. Londen (Engels)
 3. Parijs (Frankrijk)
 4. Rome (Italië)
 5. New York (VS)
 6. Kreta (Griekenland)
 7. Barcelona (Spanje)
 8. Siem Reap (Cambodja)
 9. Praag (Tsjechische Republiek)
 10. Phuket (Thailand)
 11. Istanbul (Turkije)
 12. Jamaica
 13. Hoi An (Vietnam)
 14. St. Petersburg (Rusland)
 15. Roatan (Baai-eilanden)
 16. Marrakech (Marokko)
 17. Ambergris Caye (Belize)
 18. Rio de Janeiro (Brazilië)
 19. Sint Maarten (Sint Maarten)
 20. Playa del Carmen (Mexico)
 21. Dubai (Verenigde Arabische Emiraten)
 22. Grand Cayman (Cayman Island)
 23. Kathmandu (Nepal)
 24. Bora Bora
 25. Cusco (Peru).

 

 
google-site-verification: google2af2aebe92b79afd.html