Hubungi Kami Melalui WhatsApp
Bali Rondreis Team, een Team van Nederlands Sprekende Gids Op Bali Bali Rondreis Team, een Team van Nederlands Sprekende Gids Op Bali

Bali Rondreis Team

Bali Rondreis team is een team van Nederlands sprekende gids op Bali. Wij zijn ervaren Nederlands Sprekende gids en chauffeur met honderden tevreden gasten. Door onze vele ervaren als gids bij  reisbeareu, verzekeren wij dat u tijdens uw vakantie tevreden bent. Ons hoofddoel is om de natuurlijke charme van Bali te onthullen en te zorgen dat u als klant tevreden bent.

Wij zijn niet alleen een chauffeur

Wij zijn meer dan een chauffeur, zijn wij blij en trots om alles te delen over Bali. Alles over de cultuur, gelofen, en traditie die uniek en interessant zijn, worden aan de gasten uitgelegd. Alle vragen over Bali zijn onze verantwoordelijkheid om ant te worden. Wij zijn op Bali geboren en de lid van Himpunan Pramuwisata Indonesia ( Indonesisch Tourist Guide Association).

Wat bieden wij aan?

Bali rondreis team biedt Prive tours Bali aan en dat is de beste manier om Bali ont te deken. De excursies zijn gebaseerd op uw interesses en wensen. De excursies die wij samenstellen laten u het echt Bali zien. Heeft u nog geen idee? Om het u makkelijk te maken hebben we verschillende programmas op deze site staan. Naast Bali excursies bieden wij ook andere activiteiten zoals: fietsen vanaf vulkaan Bali, raften, olifanten te rijden, snorkelen en ook meerdaagse Bali rondreis.

Met aantrekkelijke prijzen, laten we een reservering te maken met ons.


Bali Rondreis Team

I Wayan Sudianta

Nederlands Sprekende Gids Op Bali en Bali Rondreis Team

Wayan komt uit het dorpje Sidemen in Oost Bali en heeft gewerkt als Nederlands sprekende gids sinds 2005. Wayan studeerde Nederlands in een cursus op Bali. Hij heeft als Nederlands sprekende gids in vele reisbearau op Bali gewerkt. Nu Wayan is een Nederlands sprekende gids en de lid Bali Rondreis team. Als Balinezen kan hij heel veel over Bali te vertellen. Hij had ook Nederlandse gasten op Java begeleide.

Wayan woont in Sidemen East Bali met zijn familie.


I Gede Atmaka

Nederlands Sprekende Gids Op Bali en Bali Rondreis Team

Beste gasten

Mijn naam is Gede Atmaka. Ik ben in Denpasar hoofstad van Bali geboren, ik ben balinesen n een van netherlands sprekende chaufeur / gids op Bali. Ik heb al tientallen jaren (2004-2017)so als netherlands gids n chaufuer voor paar reis organisatie op Bali n Java heef gewerkt van daar hebben veel geleerdt n veel gezien over onze eigen landen tot nu toe hebben wij veel kennisen in Netherland n Belgie n zekker ook van andere landen die hebben wij hier op Bali ooit begeleidt.

Deze keer heb ik samen bij team van Bali Rondreis gaan werken om Bali so als onze eiland om laten zien en laten leren aan touristen. Wij gaan dichter bij komen met traditie en dagelijk leven van locaal inwooner die bekend so als Balinesen zijn. Hopelijk dat jullie allemaal veel gezond goede dag hebben

Warm groet uit van Bali


Agung Heriawan

Nederlands Sprekende Gids Op Bali en Bali Rondreis Team

Mijn naam is Agung. Ik komt uit Bali van het kleine dorpje in het midden van Bali, heet Payangan dichtbij van internationaldorp Ubud.

toen heb ik met OAd academy nederlandstaal geleerd en ook meer dan 11 jaren gewerkt hebt om de gasten van OAds te begeleiden voor Java en Bali. Nu ben ik freelance gids waar ik met Bali Rondreis meemaken.


I Putu Arsasusila

Nederlands Sprekende Gids Op Bali en Bali Rondreis Team

Ik ben geboren en getogen op Bali, mijn ouders ook allebei Balinees en komen van het regio Tabanan ongeveer 1 uur rijden ten westen van Denpasar.

Mijn ouders werken als kleermaker. Toen ik klein was ging ik na school op de bepaaalde dag naar de rijstvelden om mijn opa te helpen. Mijn opa en oma wonen in kleine dorpje waar veel rijstvelden zijn. Ik weet wel precies hoe de boeren rijst te planten en oogsten en heeft het zelf ook gedaan.

Werken met toeristen begon ik in 2001 na geslaagd te zijn van mijn Diploma in Tour en Travel Management. Ik werkte in een reisbereau Clipper Discovery, als operation personen. In 2004 werkte ik voor OAD Reizen als Nederlands sprekende gids. Ik heb ook Nederlandse cursus bij OAD Reizen gedaan. Daar leerde ik veel over de Nederlandse Taal. Ik heb Nederlands cursus voor 4 maanden gedaan. Na dat moest ik zelf mijn Nederlands te oefenen met de Nederlanders ook met OAD gasten, het is de beste manier om Nederlands in de praktijk uit te oefenen. Ik heb ook Java Bali rondreis met OAD gasten gedaan.

Nu woon ik in Denpasar met mijn gezinetje (mijn vrouw en 2 dochters)


Idhar Muddin Alex

Nederlands Sprekende Chauffeur Bali

Halo Mijn naam is Idhar Muddin Alex, zeg maar gewoon Alex. Oorsprongkilijke kom ik uit Malang, oost Java. Op Bali heb ik al ongveer 10 jaren gewoond.

Ik heb in enkele reisbeureau gewerkt als Nederlands sprekende chauffeur. Ik heb al tal jaren De Nederlander en Belgen op Sumatera, Java en Bali begeleid. Nu werk ik samen met de andere gidsen van Bali Rondreis Team om de Nederlander en Belgen te begeleiden. Ik ga u het echte Bali laten zien.

Met mijn trots ga ik dan over Java en Bali met jullie delen.

Tot Op Bali!