Excursie Ubud Bali

Op Barong Dans en Pura Tirta Empul Tour  neemt u mee naar het kunstenaarsdorp Ubud, bekend om zijn schilderkunst en eeuwenoude tradities. Hier bezoekt u de Barong Dans, Traditioneel Balinees Woonerf, Tirta Empul reinigen Tempel, Een mini koffie plantage, en het centrum van Ubud.

Eerst gaan wij naar het dorpje Batubulan om hele bekende dans van Bali, Barong Dans te bekijken. Deze dans is een belangrijk onderdeel van de Balinese cultuur en is een van de meest bekende en geliefde dansen. Tijdens deze dans is er een compleet Balinees orkest met spectaculaire kostuums en tijdens de dans is er veel humor en spanning. Het verhaal gaat over het eeuwige gevecht tussen het goed en het kwaad.

Na de Barong dans gaan wij naar het dorpje Batuan om een Traditioneel Balinese huis te bekijken. Op het erf bezoeken wij een huis van Balinese familie. Er zijn een paar aparte gebouwen die worden gebruikt als slaap kamer voor de ouders, kinderen, grootouders, keuken en familie tempel. Er is ook een open gebouw dat wordt specifiek voor alle menselijke ceremonie gebruikt.

Na een bezoek aan de traditionele huisje gaan wij verder naar andere huisje van de houdsnijder om het proces van de goede kwaliteit van het houtsnijwerk te bekijken. Wij zullen zien hoe ze uit een stukje hout snijden, tot het een heel mooi houtsnijwerk worden.

Vervolgens wordt u gebracht naar een plantage om de specerijen net als koffie, cacao, kruidnagels, kaneel enz.te bekijken. U kunt ook zien hoe de mensen koffie bewerken en geniet u van de echte koffie Bali.Ook wordt hier de duurste koffie ter wereld gemaakt ( Luwak koffie) Als U wilt kunt U deze hier ook zelf proeven.

Hierna bezoekt u een van de belangrijkste tempel van Bali, namelijk de heilige bron van Tirta Empul. Vanuit de hele Bali komen de mensen hier naar toe om zich met de heilige water te reiniging.

Onze laatste stop op deze excursie is het centrum van Ubud. In Ubud gaat u zelf rond die omgeving te kijken.

Daarna gaan wij terug naar uw hotel.

 

Barong Dans en Pura Tirta Empul Tour Prijzen

 

Excursie Ubud Bali

Vertrek

2 Personen 3 – 4 Personen 5 - 12 Personen

Inclusief

Start: 08.30, Minimale deelname: 2 personen 40 Euro / persoon 35 Euro / persoon 25 Euro / persoon

Moderne prive vervoer met airco, Nederlands sprekende gids en aparte chauffeur, Entreegelden, Parkeer kosten, Gratis Mineraal water

Save

Save

Save