Hubungi Kami Melalui WhatsApp
Excursie Rijstvelden Bali, LEUK! Excursies Bali Nederlandse Gids Excursie Rijstvelden Bali, LEUK! Excursies Bali Nederlandse Gids

Excursie Rijstvelden Bali

Excursie Rijstvelden Bali is een van de ‘verplichte’ Bali excursie om heel mooie natuur van Bali te genieten.

Excursie Rijstvelden Bali is excursie Bali Nederlandse Gids van Bali Rondreis. Op deze excursie gaan wij naar een Tanah lot Tempel, traditionele lokaale markt, genieten mooie rijstvelden van Bali. Op deze excursie kunnen jullie ook wandeling maken langs de rijstvelden. Aan het einde van de excursie rijstvelden Bali gaan jullie Sangeh Apenbos bekijken.

Eerst bezoeken wij Tanah Lot tempel. De naam betekent letterlijk Aarde (Tanah) en Zee (Lot). Tanah Lot is gebouwd boven op een rots in zee. Vanwege de prachtige locatie en architectuur is het een van de meest karakteristieke tempels van Bali. Alleen bij eb kun je de eerste vijf meter van het eilandje van deze hindoetempel bereiken over een zanddam van ongeveer twintig meter lang. Daar is de grot, met naar men zegt een magische bron; er komt zoet water uit, terwijl het hele complex omringd is door zout zeewater. Deze tempel is opgedragen aan de God van de Zee.

vervolgens rijden wij naar de stad Tabanan, om een traditioneel markt te bekijken. Op de markt kunt u allerlei dingen zien die door de lokaale mensen worden verkocht.

Dan rijden wij bergop naar het dorpje Jatiluwih om heel mooie rijstvelden van Bali te genieten. Jatiluwih ligt in het centrale bergmassief van Bali en doet zijn naam die ‘werkelijk schitterend’ betekent, eer aan. Het dorp ligt op 650 m hoogte tussen eeuwenoude rijstterrassen. Een tocht hiernaar toe biedt het ene na het andere spectaculaire uitzicht over koffie en cacaoplantages, kokosnootpalmen, bananen en bamboo bosen. In Jatiluwih heeft u ook gelegenheid om te wandelen door de rijstvelden.

Onderweg naar Sangeh apenbos

Vanuit jatiluwih gaan wij langs het dorpje Baru en ook Perean naar Apenbos Sangeh rijden. Jullie gaan langs die mooie dorpen rijden.

In dit 7 hectare grote bos kunt u rustig een ochtend of middagje rondlopen. In het bos staat de in de 17e eeuw gebouwde Pura Bukit Sari tempel. De meeste apen in het bos zijn de Macaques apen, van kleine baby aapjes tot volwassen apen. Het is verstandig om juwelen, brillen en andere loszittende zaken goed in de gaten te houden of op te bergen. Sangeh is veel minder druk dan het apenbos in Ubud er is een mooie kleine tempel in het bos en gidsen die begeleiden u tijdens de wandeling in het bos. Ze brengen over het algemeen ook voedsel mee zodat u de apen kunt voeren en leuke foto’s kunt nemen.

Sangeh Apenbos is het einde van onze Excursie rijstvelden Bali. Vervolgens rijden wij terug naar het hotel waar jullie overnachten.

Excursie Rijstvelden Bali Route:
 • Tanah Lot Tempel
 • Traditioneel Markt bezoeken
 • Vliender Tuin bezoken (optioneel)
 • Bezoeken Jatiluwih Rijstvelden ook wandelen langs de rijstvelden
 • Sangeh Apenbos

 

Excursie Rijstvelden Bali prijzen

Jatiluwih Rijstvelden Tour

Vertrek

2 Personen 3 – 5 Personen 6 - 12 Personen

Inclusief

Start: 08.30, Minimale deelname: 2 personen 40 Euro / persoon 30 Euro / persoon 25 Euro / persoon
 • Moderne prive vervoer met airco
 • Nederlands sprekende gids en aparte chauffeur
 • Entreegelden (behalve bij de vliender tuin)
 • Parkeer kosten
 • Gratis
 • Mineraal water

 

Excursies Bali Nederlandse Gids Boeken

U kunt ons gemakelijk bereiken via

Mail: balirondreisboeken@gmail.com of Appen +62 812-3963-0899