Hubungi Kami Melalui WhatsApp
Excursie Vulkaan Bali, LEUK! Excursies Bali Nederlandse gids Excursie Vulkaan Bali, LEUK! Excursies Bali Nederlandse gids

Excursie Vulkaan Bali

Kintamani vulkaan tour is Bali excursie met veel natuur en cultuur

 

MET BETROUWBARE GIDS! Excursie Vulkaan Bali, Vulkaan Bali Bezoeken, Bali Vulkaan Excursie, Mooiste Vulkaan Bali, Vulkaan Tour Bali, Vulkaantocht Bali.

U brengt tijdens excursie vulkaan Bali eerst een bezoek aan het dorp Batubulan, waar een voorstelling van de kris en Barong dans wordt opgevoerd. Deze dans is een belangrijk onderdeel van de Balinese cultuur en is een van de meest bekende en geliefde dansen. Tijdens deze dans is er een compleet Balinees orkest met spectaculaire kostuums en tijdens de dans is er veel humor en spanning. Het verhaal gaat over het eeuwige gevecht tussen goed en kwaad.

Daarna gaan wij naar een huis om zilversmeedkunst te bekijken. Hierna gaan wij verder naar Tampak Siring, hier bezoeken wij Gunung Kawi Tempel. Door een lange trap af te dalen komt u in het ravijn terecht dat omgeven is door het groen. Een rivier doorloopt de ravijn en aan weerskanten vindt u de rotsen gehakte candis uit. Deze Monumenten dateren uit de 11de eeuw en naar alle waarschijnlijkheid gemaakt ter ere voor de Koninklijke familie van de Udayana-dynastie.

Oomhoog Rijden Naar Kintamani

Vervolgens rijden wij naar Kintamani. In Kintamani krijgt U een gelegenheid om hapje te eten. Het uitzicht rond de vulkaan is spectaculair. Hier genieten wij de fantastisch panorama van Batur vulkaan (1717 meter hoog) en  Batur krater meer.

Na de lunch bezoeken wij een klein kruiden tuin. Hier wordt gepland: cacao, coffee, kaneel, ananas, banaan, gember, e.z.v. En ook luwak koffie. Luwak is een soort van Cifat (Civet) kat, een nacht dier. Hij eet altijd rijpe koffie en dan zijn pupen allemaal van coffee bonnen. Deze bonen worden de beste en de duurste koffie. Bij de plantage kunt U ook Bali koffie en thee probieren te drinken.

Onze laatste stop op deze excursie is Ubud apenbos. Het apenbos bij Ubud is een beschermd natuurgebied voor de groepen langstaartapen. In het heilige apenbos, Mandala Wisata Wanara Wana, kun je heerlijk wandelen. Het bos wordt bewoond door meer dan 600 Balinese langstaart makaken. De apen zijn over het algemeen redelijk tam, en zolang jij rustig je eigen ding doet, zullen zij dat ook doen.

De apen in het Monkey Forest zijn de aanwezigheid van mensen echter gewend. Ze zijn dan ook niet bang voor mensen en bezoekers moeten uitkijken niet in conflict te komen met de apen. Door het aanraken, te snelle bewegingen of direct oogcontact met een aap kunnen ze agressief worden, en soms bijten.

Daarna brengen ik U terug naar Uw hotel.

Excursie Vulkaan Bali Photo Gallery
Excursie Vulkaan Bali Prijzen

 

Kintamani Vulkaan Tour

Vertrek

2 Personen 3 – 5 Personen 6 - 12 Personen

Inclusief

Start: 08.30, Minimale deelname: 2 personen 45 Euro / persoon 35 Euro / persoon 30 Euro / persoon
  • Moderne prive vervoer met airco
  • Nederlands sprekende gids en aparte chauffeur
  • Entreegelden
  • Parkeer kosten
  • Gratis Mineraal water
  • Lunch met het uitzict van de vulkaan en het meer Batur

 

Excursies Bali Nederlandse Gids Boeken

U kunt ons gemakelijk bereiken via

Mail: balirondreisboeken@gmail.com of Appen +62 812-3963-0899