Hubungi Kami Melalui WhatsApp
Excursies Ubud | MET BETROUWBARE GIDS! Excursions Ubud Bali Excursies Ubud | MET BETROUWBARE GIDS! Excursions Ubud Bali

Excursies Ubud

Excursies Ubud, MET BETROUWBARE GIDS! Ubud Day Tour, Ubud Full Day Tour, Ubud Explorer Tour, Ubud Day Tour Package, Excursies Ubud Bali.

Excursies Ubud is een van de vervplichte excursie om de traditie, de cultuur en de gewoonte van de Balinezen combineren met mooie natuur van Bali te zien. Hier bezoekt u de Barong Dans, Traditioneel Balinees Woonerf, Tegenungan waterval, Tirta Empul reinigen Tempel, Een mini koffie plantage, en Tegalalang Rijsterrassen.

Op de excursie Ubud Bali van Bali Rondreis gaan eerst wij naar het dorpje Batubulan om hele bekende dans van Bali, Barong Dans te bekijken. Deze dans is een belangrijk onderdeel van de Balinese cultuur en is een van de meest bekende en geliefde dansen. Tijdens deze dans is er een compleet Balinees orkest met spectaculaire kostuums en tijdens de dans is er veel humor en spanning. Het verhaal gaat over het eeuwige gevecht tussen het goed en het kwaad.

Na de Barong dans gaan wij naar het dorpje Batuan om een Traditioneel Balinese huis te bekijken. Op het erf bezoeken wij een huis van Balinese familie. Er zijn een paar aparte gebouwen die worden gebruikt als slaap kamer voor de ouders, kinderen, grootouders, keuken en familie tempel. Er is ook een open gebouw dat wordt specifiek voor alle menselijke ceremonie gebruikt.

Na een bezoek aan de traditioneel huisje, op deze excursie gaan wij verder naar Tegenungan waterval. een van de mooiste waterval die in het centrum van Bali ligt. Wij moeten via honderden trapen naar beneden lopen om de waterval te bereieken. Wilt u niet naar beneden lopen? deze waterval is ook heel mooie aleen van biven te bekijken.

Verder rijden naar Tampaksiring

Vervolgens wordt u gebracht naar een plantage om de specerijen net als koffie, cacao, kruidnagels, kaneel enz. te bekijken. U kunt ook zien hoe de mensen koffie bewerken en geniet u van de echte koffie Bali. Ook wordt hier de duurste koffie ter wereld gemaakt (Luwak koffie) Als U wilt kunt U deze hier ook zelf proeven.

Hierna bezoekt u een van de belangrijkste tempel van Bali, namelijk de heilige bron van Tirta Empul. Vanuit de hele Bali komen de mensen hier naar toe om zich met de heilige water te reiniging.

Onze laatste stop op excursie Ubud Bali is Tegalalang rijstterrassen. Hier kunt u heel mooie terrasen van de rijstvelden zien.

Daarna gaan wij terug naar uw hotel.

 

Excursie Ubud Bali Route:
  • Traditioneel balinees dans bekijken
  • Balinees traditioneel woonerf bekijken
  • Tegenungan waterval
  • Mini koffie plantage te bezoeken
  • Tirta Empul reiniging tempel bezoeken
  • Tegalalang rijsterrassen

 

Excursie Ubud Bali Prijzen
Excursie Ubud Bali
Vertrek 2 Personen 3 – 5 Personen 6 - 12 Personen Inclusief
Start: 08.30, Minimale deelname: 2 personen 45 Euro / persoon 30 Euro / persoon 25 Euro  / persoon
  • Moderne prive vervoer met airco
  • Nederlands sprekende gids en aparte chauffeur
  • Entreegelden, Parkeer kosten
  • Gratis Mineraal water

 

 

Excursies Bali Nederlandse Gids Boeken

U kunt ons gemakelijk bereiken via

Mail: balirondreisboeken@gmail.com of Appen +62 812-3963-0899