Kintamani Vulkaan Tour

Kintamani vulkaan tour is Bali excursie met veel natuur en cultuur

 

TOP!!! BALI EXCURSIES MET NEDERLANDS SPREKENDE GIDS. WA +62 812-3963-0899, Kintamani Vulkaan Tour, Kintamani And Ubud Tour, Kintamani Tour, Kintamani Vulkaan Bali, Kintamani Bali Tour 

U brengt tijdens uw ecxcusie eerst een bezoek aan het dorp Batubulan, waar een voorstelling van de kris en Barong dans wordt opgevoerd. Deze dans is een belangrijk onderdeel van de Balinese cultuur en is een van de meest bekende en geliefde dansen. Tijdens deze dans is er een compleet Balinees orkest met spectaculaire kostuums en tijdens de dans is er veel humor en spanning. Het verhaal gaat over het eeuwige gevecht tussen goed en kwaad.

Daarna gaan wij naar een huis om zilversmeedkunst te bekijken. Hierna gaan wij verder naar Tampak Siring, hier bezoeken wij Gunung Kawi Tempel. Door een lange trap af te dalen komt u in het ravijn terecht dat omgeven is door het groen. Een rivier doorloopt de ravijn en aan weerskanten vindt u de rotsen gehakte candis uit. Deze Monumenten dateren uit de 11de eeuw en naar alle waarschijnlijkheid gemaakt ter ere voor de Koninklijke familie van de Udayana-dynastie.

Vervolgens rijden wij naar Kintamani. In Kintamani krijgt U een gelegenheid om hapje te eten. Het uitzicht rond de vulkaan is spectaculair. Hier genieten wij de fantastisch panorama van Batur vulkaan (1717 meter hoog) en  Batur krater meer.

Na de lunch bezoeken wij een klein kruiden tuin. Hier wordt gepland: cacao, coffee, kaneel, ananas, banaan, gember, e.z.v. En ook luwak koffie. Luwak is een soort van Cifat (Civet) kat, een nacht dier. Hij eet altijd rijpe koffie en dan zijn pupen allemaal van coffee bonnen. Deze bonen worden de beste en de duurste koffie. Bij de plantage kunt U ook Bali koffie en thee probieren te drinken.

Onze laatste stop op deze excursie is Ubud apenbos. Het apenbos bij Ubud is een beschermd natuurgebied voor de groepen langstaartapen. In het heilige apenbos, Mandala Wisata Wanara Wana, kun je heerlijk wandelen. Het bos wordt bewoond door meer dan 600 Balinese langstaart makaken. De apen zijn over het algemeen redelijk tam, en zolang jij rustig je eigen ding doet, zullen zij dat ook doen.

De apen in het Monkey Forest zijn de aanwezigheid van mensen echter gewend. Ze zijn dan ook niet bang voor mensen en bezoekers moeten uitkijken niet in conflict te komen met de apen. Door het aanraken, te snelle bewegingen of direct oogcontact met een aap kunnen ze agressief worden, en soms bijten.

Daarna brengen ik U terug naar Uw hotel.

Kintamani Vulkaan Bali Tour Prijzen

 

Kintamani Vulkaan Tour

Vertrek

2 Personen 3 – 4 Personen 5 - 12 Personen

Inclusief

Start: 08.30, Minimale deelname: 2 personen EURO 40 / persoon EURO 35 / persoon EURO 25 / persoon

Moderne prive vervoer met airco, Nederlands sprekende gids en aparte chauffeur, Entreegelden, Parkeer kosten, Gratis Mineraal water