Oost Bali Excursie

Oost Bali excursie, een mooie dagtocht voor degene die de sfeer van het oude Bali willen proeven

 

Oost Bali excursie begint met een bezoek aan de Besakih Tempel, bekend als de moeder tempel van Bali. Dit is een van de belangrijkste tempels van Bali en ligt op de hellingen van de vulkaan Gunung Agung.

Vervolgens rijden wij naar het waterpaleis Tirta Gangga, een mooi park met een waterfontein en grote vijvers met lotusbloemen, waarin u over platte stenen kunt lopen.

De tuinen van dit waterpaleis zijn ontworpen en aangelegd in 1948 door Anak Agung Anglurah Ketut Karangasem. Deze tuinen laten de unieke mix zien van Balinese en Chinese architectuur. Het waterpaleis (ca. 1.20 hectare groot) bevat drie afzonderlijke afdelingen met ieder een eigen bassin en veel beelden.

Onderweg Naar Candidasa

Daarna rijden wij naar Tenganan traditioneel dorp, een zeer traditioneel Bali Aga dorp. De Bali Aga leven nog volgens de oude regels van het animisme, van voor de opkomst van het hindoeisme. Het dorp ligt hier al een tijdje, want de versterkte muren rond het dorp dateren uit de elfde eeuw.

Hierna stoppen wij in het dorpje Kusamba, een visserdorpje dat zeer bekend staat om haar zoutwinning

Het dorpje Kusamba is de laatste stop van onze Oost Bali excursie, daarna gaan wij terug naar het hotel.

Oost Bali Excursie Prijzen

 

Oost Bali Excursie

Vertrek

2 Personen 3 – 4 Personen 5 - 12 Personen

Inclusief

Start: 08.30, Minimale deelname: 2 personen 40 Euro / persoon 35 Euro / persoon 25 Euro / persoon

Moderne prive vervoer met airco, Nederlands sprekende gids en aparte chauffeur, Entreegelden, Parkeer kosten, Gratis Mineraal water

Naast oost Bali excursie, jatiluwih rijstvelden tour ook verplcihte Bali excursie om te doen. Klik hier voor meer informatie over Jatiluwih rijstvelden tour.