Labuan Amuk Snorkeling

Bali gelegen in de ‘Gordel van smaragd’ heeft naast een weelderige groene natuur ook een fantastisch mooie onderwaterwereld. Het is dan ook een populaire vakantiebestemming voor duikers en snorkelaars.

Bali gelegen in de ‘Gordel van smaragd’ heeft naast een weelderige groene natuur ook een fantastisch mooie onderwaterwereld. Het is dan ook een populaire vakantiebestemming voor duikers en snorkelaars. Snorkelen Bali Padangbai is een van de beste snorkelplek op Bali, het ligt ongeveer 1,5 uur rijden van Sanur of een uur rijden van Ubud.

Labuan Amuk Padangbai Bali is een geweldige snorkelplek voor gezinnen en beginnende snorkelaars. Het water is heel rustig. Het is een mooie kans om het onderwaterleven te zien.

Om 8.30 uur wordt u in uw hotel opgehaald en naar de Labuan Amuk gebracht om uw dag vol met plezier te beginnen. Als wij daar aankomen, krijgt u de instructies van uw lokale ervarring snorkelgids. U wordt door een traditioneel boot overgebracht naar de snorkelplaat om het uitzicht van de zeeleven en de tropische vissen te zien.

Het snorkelgebied heeft een zandbodem en is de thuisbasis van een van de koraalriffen van Bali. Hier zult u het rif verkennen, een kans om veestapel, engelvis, koeienvis en murenen te zien. U kunt het hele jaar door snorkelen in het Labuan Amuk.

Labuan Amuk Snorkelen Bali Padangbai is de geweldige keuze voor u die van fotografie houdt, vooral van de macro onder water. Als u genoeg gesnorkeled kunt u eerst douchen en niew wisselkleeding te dragen. Na Dat rijden wij terug naar het hotel.

Snorkelen Bali Padangbai Fotos

Snorkelen Bali Padangbai  prijs

EURO 30.00 / persoon (minimum 2 personen)

BOEKEN

+62 812-3963-0899 of Mail balirondreis@gmail.com

Wat is inbegrepen

  • Terug en heen transfer van het hotel in Ubud, Nusa Dua, Tanjung Benoa, Jimbaran, Legian, Kuta, Tuban, Sanur, Denpasar, Canggu en Seminyak.
  • Ervaren snorkelgids
  • Traditioneel boot naar de snorkelplek
  • Alle snorkel apparaten
  • Onbeperkte snorkeltijd
  • Douche en kleedruimte
  • Alle Entreegelden