Rondreis Oost Java 4 Dagen

Rondreizen Oost Java, Rondreizen Oost Java, Rondreis Oost Java En Bali, Oost Java Rondreis, Oost Java Reis, Reizen Oost Java, Reizen Oost Java, Reisverhalen Oost Java

Rondreis Oost Java Van Bali, Rondreizen Oost Java, Rondreis Oost Java En Bali, Oost Java Rondreis, Oost Java Reis, Reizen Oost Java, Reizen Oost Java, Reisverhalen Oost Java

Tijdens deze individuele rondreis Oost Java maakt u kennis met de hoogtepunten en verborgen schatten van Oost-Java en Bali. Omdat u uw eigen vervoer met chauffeur tot uw beschikking heeft, komt u op plekjes die zelden bezocht worden en kunt u stoppen waar en wanneer21 u dat wenst.

READ: Java Bali individuele rondreis vanaf Jogjakarta

Rondreis Oost Java 4 Dagen

Rondreis Oost Java 4 dagen

Dag 1, Van Bali Naar Banyuwangi.

Begint van uw hotel op Bali, rijden naar de westelijkste deel van Bali. Lamgs de weg gaan wij langs de mooie natuur van de rijstvelden en Bergen rijden.

Van Gilimanuk nemen wij een fery naar Ketapang. Wij varen ongeveer 1 uur. Van de haven rijden wij naar het hotel in de omgeving van Banyuwangi.

Overnachten In Banyuwangi.

Dag 2 Ijen krater trekking naar Kalibaru

‘s Ochtends vroeg naar het startpunt voor dewandeling naar de krater van de Ijen Vulkaan. Boven aan de berg gekomen is het wandelpad de berg op envoudig te volgen, maar best wel steil

Onderweg komt u sulfaat verzamelaars tegen. Ze zijn trots op hun zware werk en vinden het da nook vaak prima dat jee een foto van hun maakt. Middels je locale gids kun je een praatje met hen maken. Boven aan de top zie je vaak geen hand voor ogen door de stoom en dan ben je wel blij dat iemand de weg kent.

Na dat gaan wij terug naar de auto en dan rijden wij verder naar Kalibaru. een gebied met veel plantages, zoals koffie, rubber en cacao.

Overnachting is in één van de gastenverblijven van de plantage. Koffie, rubber, nootmuskaat; het komt allemaal uit dit gebied. De accommodatie is eenvoudig, maar de locatie is authentiek.

Dag 3 Van Kalibaru Naar Sukamade

Na het ontbijt rijden wij naar Meru Betiri Natuur reservaat. Wij rijden circa 5 uur lang de jungle en de rivier over te stekken. Wij gaan de koffie, cacao en rubber plantage bekijken. Wij maken een paar stoppen om de locale mensen aan het werk te bekijken.

Wij komen in Sukamade namiddag. Dan heft u een tijdje om te rusten. Na de diner gaan wij naar het strand om de schildpaden aan het eiren probieren te bekijken. Dat gebeurt meestal rond 20.00 tot 14.00 midden de nacht.

Na dat brengen wij u naar het hotel terug.

Overnachten in Sukamade.

Dag 4 Van Sukamade Naar Bali

Na het ontbijt gaan wij weer naar het strand om schildpadje naar de zee terug te brengen. Op de wg naar Banyuwangi bezoeken wij nog rubber fabriek. Op de weg bezoeken wij nog de grotste visser dorp in Oost java Muncar.

Vervolgens rijden wij verder naar Ketapang en d an met de ferry naar Gilimanuk varen. Van Gilimanuk rijden wij nog ongeveer 4 uur naar zuid Bali.

Het einde van het programma.

Alle hotelovernachtingen in middenklasse hotels inclusief ontbijt

Prijsindicatie

Vanaf € 355 per persoon bij 2 personen

Inbegrepen

Alle hotelovernachtingen in middenklasse hotels inclusief ontbijt, auto met chauffeur, entreegelden bezienswaardigheden, tol en parkeergelden, open jeep van Wonosari naar Bromo op dag, nachttrekking Ijen met jeep en lokale gids, ferry van Java naar Bali

Niet inbegrepen

vliegtickets, optionele activiteiten, entreegelden bezienswaardigheden, camera/video fees, fooien, overige maaltijden, persoonlijke uitgaven

Let op: de hierboven genoemde prijs is een vanaf-prijs. Afhankelijk van het seizoen en het aantal personen waarmee u reist, kan het tarief voor vervoer en verblijf soms lager of hoger uitvallen.