Hubungi Kami Melalui WhatsApp
West Bali Rondreis, LEUK! Rondreis Bali Nederlandse Gids West Bali Rondreis, LEUK! Rondreis Bali Nederlandse Gids

West Bali Rondreis 3 Dagen

Met west Bali rondreis  3 dagen van Bali Rondreis kunt u de prachtige onderwater wereld ontdekkken bij snorkeltrip naar Menjangan eiland.

West Bali 3 dagen 2 nachten dag tot dag programma

Dag 1 Vertrek vanuit Uw Hotel (Zuid Bali) => Belimbing - Budhistische Tempel - Banjar warm waterbron - Pemuteran

Van zuid Bali gaan wij eerst naar Belimbing, Belimbing is een bergdorp in het midden van Bali. Op de hellingen van de berg Gunung Batukaru liggen daar de mooiste rijstvelden van Bali.

We vervolgen onze route via het dorp Pupuan en gaan dan weer afdalen. We komen vervolgens in het stadje Seririt aan de noordkust van Bali. Daar slaan we rechtsaf en rijden dan naar een heel mooie Boedhistische tempel, de Brahma Wihara Arama. Na een bezoek aan deze tempel gaan we naar het dorpje Banjar waar we een warm waterbron gaan bezoeken. Dat is een zwembad in een natuurlijk omgeving, dat wordt gevoed door een bron uit de bergen. Het zwemmen in het warme water is een bijzondere beleving.

Na het bezoek aan dit bijzondere zwembad rijden we in de namiddag naar uw hotel in Pemuteran.

Dag 2 Pemuteran - Varen Naar menjangan om te snorkelen - Overnachten in Lovina

Vanochtend vertrekken wij naar Menjangan Island om te snorkelen, dit staat namelijk bekend als het mooiste gebied bij Bali om te snorkelen of te duiken.

Voor we echt kunnen vertrekken, wij moeten flippers, snorkelbril en wetsuit worden aangemeten. Na een half uur rijden en ongeveer 40 minuten varen komen we bij het eiland Menjangan aan. U kunt het mooiste onderwater leven, veel vissen en koraal zien.

Na een uurtje snorkelen gaat u lunchen; Lekkere sandwiches, gebakken mie of gebakken rijst kunt u kiezen voor de lunch. Nog even zonnebaden van de boot af springen en zwemmen en daarna naar de andere plaats van het eiland voor nog een uurtje snorkelen.

Om 14.00 komen wij weer terug dan rijden wij verder naar Lovina, nog ongeveer een uurtje rijden naar het hotel in Lovina.

Dag 3 Lovina - Singaraja - Gitgit waterval - Ulundanu Tempel

In de vroege morgen, rond 06.00 uur, wordt u verwacht op het strand van Lovina, waar een traditioneel visser boot op u ligt te wachten. De kapitein van de boot zal u in zijn boot helpen en daarna vaart hij de zee op om u naar de dolfijnen te brengen, die daar elke dag langs de kust zwemmen. Het is altijd een mooi moment als u de kust verlaat en in de verte boven de bergen de zon op ziet komen.

Na ongeveer 30 minuten zult u de eerste dolfijnen zien in hun natuurlijke omgeving. Het gebeurt vaak dat de dolfijnen hoge sprongen in de lucht gaan maken en ook onder de bootjes door zwemmen. Als er niet teveel bootjes zijn zult u in relatieve stilte kunnen genieten van deze mooie dieren die zo dicht bij de mens staan. Nadat u bent teruggekeerd naar de kust en hebt genoten van een douche en ontbijt in uw hotel.

Na het ontbijt, vertrekken we naar de stad van Singaraja (voreger de hoofstad van Bali) om een traditioneel mark te bezoeken.

Daarna rijden wij naar waterval van Gitgit, een mooie plek in een natuurlijke omgeving. Na de waterval van Gitgit vervolgen we onze route naar onze laatste stop bij het bergresort Bedugul, waar we het Bratanmeer bezoeken en ook de tempel Pura Ulundanu, die aan de oevers van het meer ligt.

Na dit bezoek wordt u teruggebracht naar uw hotel in het zuiden van Bali.

Menjangan eiland snorkelen west Bali 3 dagen 2 nachten prijzen

 

West Bali Rondreis 3 Dagen
Vertrek Prijs Per persoon Inclusief
Start: 08.30, Minimale deelname: 2 personen EURO 165 / persoon
  • Moderne auto met airco
  • Nederlands sprekende gids en aparte chauffeur
  • Entreegelden
  • Snorkelen naar menjangan Eiland
  • Dolfijnen Tochten, Parkeer kosten
  • Gratis Mineraal water

 

Rondreis Bali Nederlandse Gids Boeken

U kunt ons gemakelijk bereiken via

WhastApp +62 812-3963-0899 of >> KLIK HIER <<