Hubungi Kami Melalui WhatsApp
Dagtrip Naar Nusa Penida, LEUK! Dagtrip Naar Nusa Penida Dagtrip Naar Nusa Penida, LEUK! Dagtrip Naar Nusa Penida

Dagtrip Naar Nusa Penida

LEUK! Nusa Penida Excursie, Excursie Nusa Penida, Dagtrip Nusa Penida, Nusa Penida Dagtrip, Daguitstap Nusa Penida, Dagexcursie Nusa Penida.

Nusa Penida dagtrip is een leuke excursie op Bali voor de mensen die natuurliefhebbers, wandelaars en duikers (voor de kleurrijke onderwaterwereld) zijn. Het eiland Nusa Penida is ongeveer 20 kilometer lang en 12 kilometer breed. Het heeft een oppervlakte van 203 km².

Hieronder zijn bekende Nusa Penida Excursies van Bali Gids Nederlands

 

West Nusa Penida Tour

West Nusa Penida Excursie
 

Nusa Penida West Tour is een van de leuke excursies op Nusa Penida om mooie stranden te zien. Vroeg zochtend’s wordt u in het hotel opgehaald. U wordt eerst naar de haven van Sanur gebracht waar wij een snele boat naar Nusa Penida nemen. Ongeveer 35 minuten varen, dan komt u in het Eiland Nusa Penida aan.

Bij de haven van Nusa Penida wordt u door onze chauffeur verwelkomd. Dan begint u de Nusa Penida west tour maken met een bezoek aan Crystal Bay, Broken Beach, Angel Bilabong en Kelingking Beach. Tussen de tijd gaat u ook nog lunchen. Meer Info...

Oost Nusa Penida Excursie

Oost Nusa Penida Excursie
 

Oost Nusa Penida Excursie is een van de leuke excursies op Nusa Penida van Bali Gids Nederlands om mooie stranden te zien. Vroeg zochtend’s wordt u in het hotel opgehaald. U wordt eerst naar de haven van Sanur gebracht waar u een snele boat naar Nusa Penida neemt. Ongeveer 35 minuten varen, dan komt u in het eiland Nusa Penida aan.

Bij de haven van Nusa Penida wordt u door onze chauffeur verwelkomd. Dan begint u Oost Nusa Penida excursie maken met een bezoek aan Atuh Beach, Diamond Beach, Thousnad Island en Kelingking Beach. Tussen de tijd gaat u ook nog lunchen. Meer Info …

Snorkelen Met Mantaroggen

Snorkelen Met Mantaroggen Bali
 

Snorkelen Met Mantaroggen Bali is een van de leuke excursies op Nusa Penida van Bali Gids Nederlands om mooie onder waterwerld van Nusa penida te zien. Vroeg zochtend’s wordt u in het hotel opgehaald.

Op deze excursie gaat u Kelingking Beach, Broken Beach en Angel’s Bilabong bezoeken. U gaat ook op vier verschillende plekjes snorkelen. U gaat bij Manta Bay, Wall Bay, Crystal Bay en Bij GT point snorkelen. Tussen de tijd gaat u ook nog lunchen bij een lokaale restaurant. Meer Info…