Java Bali Rondreis Individueel

Tijdens deze heel bijzondere Java Bali rondreis individueel maak je uitgebreid kennis met Java, het belangrijkste eiland van Indonesië.

De minst dichtbevolkte Javaanse provincie is Oost-Java. Het is een wilde regio met duizelingwekkende bergtoppen, rokende vulkanen en ongerepte plaatjes. Er liggen aantrekkelijke plaatsen. Voor de meeste bezoekers heeft Oost-Java een ruige aantrekkingskracht door de vulkanen en prachtige landschappen. Het gebied rondom de Bromo is onmiskenbaar een hoogtepunt, maar het Ijen Plateau komt er minimaal bij in de buurt met een adembenemend kratermeer, mooie wandelingen en veel minder toeristen. Geloof ons, deze bijzondere reis zal u nog lang heugen! Onze avontuurlijke reis over Oost-Java is een absolute aanrader tijdens uw rondreis door Indonesië!

Voor veel reizigers is de ‘Gordel van Smaragd’ de mooiste archipel ter wereld. Op deze Java Bali rondreis individueel bezoek je ook het minder toeristische van Java. Je kunt volop snorkelen en beklimt de werkende Ijen vulkaan. Je bezoekt culturele bezienswaardigheden, je ziet schildpadden hun eieren op het strand leggen en je kunt wandelen en fietsen tussen de imposante rijstterrassen. Het reistempo is laag, zodat je optimaal deze Indonesische ‘parels’ leert kennen.

Kies deze Java Bali rondreis individueel omdat

  • Wordt door Indonesische Nederlands sprekende chauffeur tevens gids begeleidt
  • Zeer originele route op Oost-Java (mooiste deel van Java)
  • Alle entreegelden inbegrepen en ook trekking tocht naar Bromo en Ijen
  • Verblijf in het weinig bezochte Meri Betiri Natuurreservaat
  • Mogelijkheid zeeschildpadden te zien die eieren leggen op het strand
  • Relatief korte reisafstanden
  • Veel individuele vrijheid