Hubungi Kami Melalui WhatsApp
Jungletocht Bali En Een Peddeltocht Over Het Tamblingan Meer Jungletocht Bali En Een Peddeltocht Over Het Tamblingan Meer

Jungletocht Bali

Jungletocht Bali En Een Peddeltocht Met Kanoe Over Het Tamblingan Meer. WA +62 812-3963-0899, Tamblingan Trekking, Tamblingan Jungle Trekking.

Om circa 08.00 wordt u opgehaald bij uw hotel voor een rit door de rijstvelden en de slaperige dorpjes van Bali naar Tamblingan. Na een korte veiligheidsinstructie, uitgevoerd door een professionele gids, is het tijd geworden om een prachtige jungletocht Bali te maken door het beroemdste regenwoud van Bali.

We gaan genieten van de prachtige flora en fauna van het regenwoud. De gids geeft uitleg over de tropische planten, vooral hoe deze worden gebruikt voor medicinale doeleinden en in het dagelijks Balinese leven.

Hierna gaat het avontuur verder met een peddeltocht, in een traditionele boot, over de stille wateren van het Tamblingan meer.

Tot slot gaan we genieten van een heerlijke lunch in een lokaal restaurant en kunt u terugkijken op een fantastisch avontuur.

Na de lunch gaan we terug naar het hotel.

Jungletocht Bali Prijs

Kost: EURO 40.00 / persoon (minimum 2 personen)

BOEKEN

Mail: balirondreis@gmail.com of Appen +62 812-3963-0899

Inclusief:

  • Engels Sprekende chauffeur
  • Engels Sprekende Trekking Gids
  • Moderne auto met airco voor terug en heen transfer
  • lunch
  • Mineraal water