Hubungi Kami Melalui WhatsApp
Vakantie Bali Huwelijksreis In Een Luxe Hotel / Villa Met Prive Zwembad Vakantie Bali Huwelijksreis In Een Luxe Hotel / Villa Met Prive Zwembad

Luxe Vakantie Bali Huwelijksreis

Bali is de populairste plek voor een vakantie Bali huwelijksreis in Indonesië. Het mooie eiland staat bekend om zijn vriendelijke inwoners, de prachtige resorts, watersportmogelijkheden, inheemse kunst, dans en muziek. Lekker dus voor een diverse en relaxte huwelijksreis. Bali heeft bijna 4 miljoen inwoners en  Denpasar is zowel de hoofdstad als de internationale luchthaven.

In het zuiden vind je de bekendere vakantie Bali huwelijksreis bestemmingen en vele resorts. In het midden van Bali en richting de oostkust vind je meer rust, cultuur en natuur. Bali is vrij klein en goed te bereizen, dus je kunt eenvoudig vanuit 1 plaats mooie trips of rondreizen maken. Ideaal voor een luxe luie strandvakantie van een week, maar als je er langer wilt blijven dan is er zeker genoeg te doen.

Je vakantie Bali huwelijksreis is de belangrijkste van je leven. Na het grote feest, is het tijd om samen n ate genieten van deze bijzondere dag. Op Bali kunje romantische vakantie Bali huwelijkreismet z’n tween. Wij regelen je een luxe vakantie villa en ook de excursies en nemen het werk uit handen, zodat je op vkantie ook echt kunt onstpannen. Tegelijkertijd reis je prive, zijn dus lekker samen zolas het hoort op een huwelijkreis. Op jullie vakantie Bali huwelijkreis kunnen jullie dus echt samen genieten van al het moois wat jullie meemaken.

Wat voor sort vakantie prefect is voor jullie huwelijkreis, bepalen jullie natuurlijk zelf. Het ene stel is op zoek naar luxe villa, romantiek en strand. Misschien willen jullie naar het romantische prive luxue villa overnachten. De ander wil juist die avontuurlijke rondreis maken, maar wel de eerste of laatste nacht in luxue doorbrengen. Bij Bali Rondreis is alles mogelijk, en we adviseren jullie graag. Wij zijn een lokaale Balinezen, wij hebben veel contacten en kunnen jullie du suit eigen ervaring advise geven. Wij zouden het een eer vinden om de perfecte Vkakantie Bali huwelijkreis voor jullie te regelen.

Luxe vakantie Bali huwelijksreis

Voor een luxe strandvakantie honeymoon kun je het beste terecht in Zuid-Bali. Daar zitten de meeste luxe resorts of prive villa en zijn de lekkerste stranden. Vanaf de hoofdstad en luchthaven Denpasar ben je zo op jullie perfecte huwelijksreis bestemming.

Sanur

Sanur is een van de van oudsher populaire badplaatsen in Bali. Met een breed zandstrand en kalme zee om in te zwemmen is het de perfecte plek voor een strandvakantie. Rondom de resorts is het wat rustiger dan bijvoorbeeld rondom Kuta, maar er zijn genoeg winkeltjes en restaurants te vinden.

Legian, Seminyak & Kuta

Het bekende plaatsje Kuta is behoorlijk toeristisch en wellicht wat minder geschikt als romantische verblijfplaats voor de huwelijksreis. Je kunt er echter wel prima winkelen en uitgaan (kijk alleen uit voor zeer gehaaide verkopers en de vele aanbiedingen van ‘merk' producten). Vanuit de andere plaatsen in het zuiden van Bali is Kuta echter eenvoudig te bereiken. Met een verblijf in het plaatsje Legian heb je feitelijk ‘the best of both worlds’: op loopafstand van de gezelligheid van Kuta, maar met de weelderige rust van de fantastische resorts in Legian. Vlak naast Legian ligt het rustige plaatsje Seminyak, waar je de meest hippe nachtclubs en winkels kunt vinden.

Nusa Dua & Benoa

In de meest zuidelijke punt van Bali liggen Nusa Dua en Benoa. Heerlijk brede stranden en resorts die van alle gemakken zijn voorzien. Ideaal om bij te komen van de hectische periode rondom jullie bruiloft en om je eens ongegeneerd te laten verwennen… Een zeer populaire hoek van het eiland voor de Balinese huwelijksreis.

Rust, cultuur en natuur vakantie Bali huwelijksreis

Als je de zuidpunt van Bali verlaat en richting het noorden trekt dan kom je in een oase van natuur en rust terecht. Vooral Ubud is een plekje dat je gezien moet hebben.

Ubud

Ubud is bekend als ‘kunstenaarsdorp’ in het centrum van Bali. Hier vandaan kun je prachtige excursies maken en veel ontdekken. Ubud ligt een stuk van de kust, waardoor jullie je zich letterlijk midden in de jungle begeven. Een prachtige groene omgeving om helemaal tot rust te komen en te genieten. Rondom Ubud zitten overigens ook prachtige en zeer luxe resorts,

Combinatie trips & tips

Bali is best een stuk vliegen, dus een vakantie van minimaal 2 a 2,5 week is zeker aan te raden. Veel pasgetrouwde stellen vinden het heerlijk om eerst een paar dagen bij te komen van alle huwelijkshectiek in een luxe resort in het zuiden. Vervolgens kunnen jullie de binnenlanden verkennen en een bijvoorbeeld aantal nachten in Ubud of Manggis doorbrengen of een van de uitgebreide rondreizen door Bali of zelfs daarbuiten maken. Als afsluiter dan weer een lekker luxe wellness, watersport en gourmet verblijf in Nusa Dua, Seminyak of Legian en volledig uitgerust weer naar huis…