Home » Bali Gids » Nederlands Sprekende Gids Bali | BETROUWBARE Nederlands Sprekende Gids Op Bali

Nederlands Sprekende Gids Bali | BETROUWBARE Nederlands Sprekende Gids Op Bali

Nederlands Sprekende Gids Bali

Nederlands Sprekende Gids Bali | MEER INFO! WA +62 812-3963-0899 | Nederlands Sprekende Gids Op Bali, Nederlandse Gids Bali, Nederlandse Gids Op Bali.

Beste gasten

Ik zal mij eerst even voorstellen. Mijn naam is I Putu Arsasusila, zeg maar gewoon Putu. Ik ben geboren en getogen op Bali en heb de afgelopen jaren Nederlands geleerd. Nu werk ik zelfstandig als Nederlands sprekende gids op Bali.

In de loop der jaren heb ik tal van mensen over het fraaie en interessante Bali mogen rondrijden. Door de vele reizen die ik inmiddels heb gemaakt ken ik het eiland op mijn duimpje. Ik ken niet alleen de weg naar de welbekende bezienswaardigheden, maar ook buiten de gebaande paden kan ik u de mooiste plekken laten zien. Ik verzorg prive Bali excursies van een personenauto met airco.

Naast Bali Excursies ben ik ook klaar om te helpen als u andere Bali activiteiten wilt doen. Bijvorbeeld: raften of Bali, fietsen langs de rijstvelden en dorpen, dolfijnen kijken in Lovina, snorkelen en ook foto met traditioeel Balinese kleeding.

U kunt natuurlijk zelf bepalen wat u wilt zien. Gezamenlijk kunnen we bespreken wat de mogelijkheden zijn, waarbij flexibiliteit het uitgangspunt is. Het gaat immers om uw vakantie, die u hopelijk als een onvergetelijke ervaring in uw hart mee naar huis neemt.

Voor informatie, prijsopgave of wanneer u van mijn diensten gebruik wilt maken, kunt u contact met me opnemen via email: baligidsputu@gmail.com en WhatsApp: +62 812-3963-0899. Ik zal zo snel mogelijk reageren en desgevraagd aangegeven of ik beschikbaar ben tijdens uw vakantie op Bali.

Met Vriendelijk Groet

Putu

Bali Rondreis Team

 

# Share this information with your friends

No comments yet

Please write your comments

Your email will not be published. Fields marked with an asterisk (*) are required.

Your Comment*Your Name* Email Address* Your Website

Contact Us

If you have any questions, please contact us.