Hubungi Kami Melalui WhatsApp
Olifanten Rijden Bali, Olifanten Excursie Bali, Olifanten Park Bali Olifanten Rijden Bali, Olifanten Excursie Bali, Olifanten Park Bali

Olifanten Rijden Bali

OLIFANTEN RIJDEN BALI, WA +62 812-3963-0899, Olifanten Bali, Olifanten Excursie Bali, Olifanten Park Bali, Olifanten Ubud Bali, Olifanten Rijden Op Bali.

Olifanten Excursie Bali

Geniet van een onvergetelijk avontuur in de tropische jungle van Taro. Ontdek het Elephant Safari Park, waar de vriendelijke dikhuiden tussen de meren en palmbossen zwerven, en bekijk prachtige Sumatraanse olifanten van dichtbij op deze dagexcursie.

Vertrek vanaf je hotel op Bali en reis af naar het Elephant Safari Park, een veilige haven voor de bedreigde Sumatraanse olifanten. Maak deze bijzondere dieren van dichtbij mee in een weelderig tropisch park. Zie hoe de olifanten vrij leven in hun ruime natuurlijke omgeving en badderen en spelen in het meer van het park.

Observeer het typische dagelijkse leven van de olifanten, waarvan een aantal wees zijn of zijn gered uit ontbossingsgebieden. Mis de kans niet om deze ongelofelijke wezens aan te raken, met de hand te voeren en foto's te nemen voordat je gaat genieten van een vermakelijke live talentenshow met olifanten. Bewonder de trucs die zijn geperfectioneerd door deze olifanten, waaronder zelfs vaardigheden zoals schilderen.

Olifanten Rijden Bali Prijs

Kost: EURO 30.00 (alleen vervoer) 
BOEKEN
Mail: balirondreis@gmail.com of Appen +62 812-3963-0899