Home » Rondreis Bali » Prive Rondreis Bali | MEER INFO! WA +62 813-3748-0179

Prive Rondreis Bali | MEER INFO! WA +62 813-3748-0179

Prive Rondreis Bali

Prive Rondreis Bali | MEER INFO! WA +62 813-3748-0179, Privé Rondreis Bali, Prive Rondreizen Bali, Individuele Rondreis Bali.

Welkom op Bali

Droomt u van een verblijf op een paradijselijk eiland waar de landschappen al even spectaculair zijn als de eeuwenoude cultuur?

Een vakantie op Bali, bijgenaamd het ‘Eiland van de Goden’, staat garant voor een exotisch verblijf waar zowel de fascinerende cultuur, spiritualiteit en verbondenheid met de natuur centraal staan.

Dit veelzijdige eiland heeft alles: bergen, vulkanen, weelderige jungle, groene rijstvelden, diepgewortelde tradities en idyllische stranden.

Reisbeschrijving

Tijdens deze uitzonderlijke reis ontdekt u de cultuur en natuur van Bali. Met een programma van 11 dagen/10 nachten ervaart u unieke ervaringen met de lokale bevolking en bijzondere plaatsen, vergezeld van een lokale gids tijdens de vermelde bezoeken.

Uw route

Dag 1: Aankomst Op Bali – Seminyak
Dag 2: Seminyak – Munduk
Dag 3: Munduk – Pemuteran
Dag 4: Pemuteran
Dag 5: Pemuteran-Lovina
Dag 6: Lovina – Ubud
Dag 7: Ubud
Dag 8: Ubud
Dag 9: Ubud-Nusa Dua
Dag 10: Nusa Dua
Dag 11: Nusa Dua

Dag tot dag programma

Dag 1: Aankomst op Bali – Seminyak

Aankomst op de luchthaven van Denpasar, waar u wordt opgewacht door uw lokale gids en wordt overgebracht naar Seminyak. Deze prachtige badplaats aan de westkust van Bali, staat bekend om zijn stranden, cultuur en ontspannen sfeer. Aankomst in uw hotel en rest van de dag vrij.
Overnachting in Seminyak.

Dag 2: Seminyak – Munduk

Ontbijt in het hotel. U brengt een bezoek aan Tanah Lot, de beroemdste tempels van Bali, die zich op een kleine rots op ongeveer 100 meter van de kust bevindt.

Rijd verder naar het noorden via een klein weggetje en bereik het dorp Jatiliuih. Onderweg ontdekt u verleidelijke landschappen. Bij aankomst in Jatiluih bezoekt u een groot fascinerend rijstterras.

Lunch in een lokaal restaurant op loopafstand van dit UNESCO-werelderfgoed. Rijd vervolgens naar de beroemde Ulun Danu-tempel op een klein eiland aan de oevers van het meer. Rijd verder naar het noorden en verlaat de hoofdweg naar een kleine bergweg met uitzicht op de twee meren, Buyan en Tamblingan.

Stop om foto’s te maken en geniet van het landschap voordat u afdaalt in het prachtige, afgelegen gebied van Munduk.

Aankomst in uw hotel en vrije tijd.
Overnachting in Munduk.

Dag 3: Munduk – Pemuteran

Ontbijt in het hotel. ‘s Morgens vroeg krijgt u de kans om Munduk en de twee meren Buyan en Tamblingan te verkennen. U begint aan een korte trektocht door het regenwoud. Als u over het smalle pad wandelt, komt u langs de oever van het meer, langs vele plantages en komt u de geneeskrachtige planten van Bali tegen.

Bij aankomst aan het meer wacht een traditionele houten boot u op voor uw volgende avontuur. Steek het meer over naar de tempel aan de overhant. Deze tocht duurt ongeveer 40 minuten.

Na de jungle tocht gaan wij naar de Banyumala watervall. Rijd verder naar het westen om Pemuteran te bereiken, in de buurt van het West Bali National Park.
Overnachting in Pemuteran.

Dag 4: Pemuteran

Ontbijt in het hotel. Met een boot vaart u naar Menjangan eiland. Geniet van het kristalheldere water en ontdek het onderwaterleven van West-Bali. Het is mogelijk om schildpadden, koralen, alen, haaien en een aantal andere diersoorten te zien.

Ga verder naar Menjangan Island. Als u eenmaal op het eiland bent, kunt u de rustige stranden en het binnenland van de jungle verkennen of zwemmen en snorkelen aan de kust. Er wordt een lunchbox geserveerd voordat u terugkeert naar uw hotel. Geniet de rest van de dag om te ontspannen in de rustige omgeving.

Overnachting in Pemuteran.

Dag 5: Pemuteran – Lovina

Ontbijt in het hotel

Vertrek naar de noordkust van Bali richting Lovina. Onderweg stopt u bij Banjar om de uitgestrekte strand van Lovina Beach in de verte te bewonderen en maakt u een stop op de top van de heuvel bij het Brahma Vihara Boeddhistische klooster.

Aankomst in uw hotel en rest van de dag vrij.

Overnachting in Lovina.

Dag 6: Lovina

Ontbijt in het hotel.

Ochtendtour met dolfijnen. Word wakker bij zonsopgang en stap aan boord van een ​​traditionele boot om de dolfijnen te bekijken. De reis duurt ongeveer 1u tot 1u30. Terugkeer naar het hotel voor het ontbijt. Vertrek om 6:00 uur.

Na het ontbijt reist u langs traditionele dorpen om een ​​van Bali’s verborgen paradijzen te bereiken: de Sekumpul waterval. Bij aankomst maakt u een tocht langs lokale huizen en plantages voordat u de trappen beklimt en een smal pad betreedt dat u naar de rivier leidt.

Voordat u de rivier bereikt, kun je het fascinerende panorama van de watervallen vanaf de top zien: zes verschillende watervallen gescheiden door een dichte groene vallei. U kunt springen, zwemmen en een duik nemen in het koele water van de 80 meter hoge waterval.

Naast Kintamani, zult u genieten van een spectaculair uitzicht op het meer van Batur en de vulkaan, de berg Batur. Hoewel Mt Batur (1717m) niet de hoogste vulkaan van Bali is, is het de meest actieve die wordt omgeven door een indrukwekkende caldera.

Uw late lunch wordt geserveerd terwijl u geniet van dit prachtige panorama. Transfer naar Ubud, in uw thuisbasis voor de komende 2 nachten.

Overnachting in Ubud

Dag 7: Ubud

Ontbijt in het hotel.

Excursies Ubud is een van de vervplichte excursie om de traditie, de cultuur en de gewoonte van de Balinezen combineren met mooie natuur van Bali te zien. Hier bezoekt u de Barong Dans, Traditioneel Balinees Woonerf, Tegenungan waterval, Tirta Empul reinigen Tempel, Een mini koffie plantage, en Tegalalang Rijsterrassen.

Op de excursie Ubud Bali van Bali Rondreis gaan wij eerst  naar het dorpje Batubulan om hele bekende dans van Bali, Barong Dans te bekijken. Deze dans is een belangrijk onderdeel van de Balinese cultuur en is een van de meest bekende en geliefde dansen. Tijdens deze dans is er een compleet Balinees orkest met spectaculaire kostuums en tijdens de dans is er veel humor en spanning. Het verhaal gaat over het eeuwige gevecht tussen het goed en het kwaad.

Na de Barong dans gaan wij naar het dorpje Batuan om een Traditioneel Balinese huis te bekijken. Op het erf bezoeken wij een huis van Balinese familie. Er zijn een paar aparte gebouwen die worden gebruikt als slaap kamer voor de ouders, kinderen, grootouders, keuken en familie tempel. Er is ook een open gebouw dat wordt specifiek voor alle menselijke ceremonie gebruikt.

Na een bezoek aan de traditioneel huisje, op deze excursie gaan wij verder naar Tegenungan waterval. een van de mooiste waterval die in het centrum van Bali ligt. Wij moeten via honderden trapen naar beneden lopen om de waterval te bereieken. Wilt u niet naar beneden lopen? deze waterval is ook heel mooie aleen van biven te bekijken.

Verder rijden naar Tampaksiring

Vervolgens wordt u gebracht naar een plantage om de specerijen net als koffie, cacao, kruidnagels, kaneel enz. te bekijken. U kunt ook zien hoe de mensen koffie bewerken en geniet u van de echte koffie Bali. Ook wordt hier de duurste koffie ter wereld gemaakt (Luwak koffie) Als U wilt kunt U deze hier ook zelf proeven.

Hierna bezoekt u een van de belangrijkste tempel van Bali, namelijk de heilige bron van Tirta Empul. Vanuit de hele Bali komen de mensen hier naar toe om zich met de heilige water te reiniging.

Onze laatste stop op excursie Ubud Bali is Tegalalang rijstterrassen. Hier kunt u heel mooie terrasen van de rijstvelden zien.

Daarna gaan wij terug naar uw hotel.

Overnachting in Ubud

Dag 8: Ubud

Vandaag is vrije dag in Ubud. U kunt zelf de omgeving van Ubud genieten.

Dag 9: Ubud – Nusa Dua

Ontbijt in het hotel. Vandaag rijdt u naar Uluwatu, een prachtige tempel op het zuidelijkste puntje van Bali, een prachtig monument dat boven de zee uitsteekt. De tempel en het omliggende gebied zijn de thuisbasis van honderden apen.

Geniet van een prachtige strand van Jimbaran terwijl vis e nook nog garnalen tee ten. Na het eten rijdt u dan naar uw hotel.

Overnachting in Nusa Dua

Dag 10: Nusa Dua

Ontbijt in het hotel. Vrije tijd om te genieten van de faciliteiten van het hotel en de omgeving te ontdekken.
Overnachting in Nusa Dua

Dag 11: Sanur / Transfer en vertrek

Ontbijt in het hotel. Vrije ochtend tot uw transfer naar de internationale luchthaven van Denpasar voor uw terugvlucht naar huis.

# Share this information with your friends

No comments yet

Please write your comments

Your email will not be published. Fields marked with an asterisk (*) are required.

Your Comment*Your Name* Email Address* Your Website

Contact Us

If you have any questions, please contact us.