Hubungi Kami Melalui WhatsApp
Rondreis Bali Met Prive Chauffeur, Nederlands Sprekende Chauffeur Bali Rondreis Bali Met Prive Chauffeur, Nederlands Sprekende Chauffeur Bali

Rondreis Bali Met Prive Chauffeur

Op Bali Rondreis verzorgen wij ook Rondreis Bali met prive chauffeur. Wij zijn een team van ervaren nederlands sprekende gids/chauffeur op Bali met veel tevreden gasten. Wij zorgen een geschikte auto huren Bali met chauffeur (inclusief brandstof) en rijdt u veilig over heel Bali voor een onvergetelijke vakantie.

Tijdens uw rondreis Bali met prive chauffeur of uw Bali excursies wilt u niet te laat vertrekken, de weg kwijt raken of u onveilig voelen in het verkeer. Een goede nederlands sprekende chauffeur op Bali van Bali Rondreis team maakt het verschil. Zet uw vakantie niet op het spel en verzeker u van een ervaren en betrouwbare gids/chauffeur.

Wij bieden u excursies Bali nederlandse gids en/of auto huren met nederlands sprekende  chauffeur op Bali aan. De excursies zijn gebaseerd op uw interesses en wensen. De excursies die wij samenstellen laat u het echt Bali zien. Ons hoofddoel is om de natuurlijke charme van Bali te onthullen en te zorgen dat u als klant tevreden bent. Wij willen u de beste ervaring geven over Bali. Bij het samenstellen van uw Bali excursies en ook uw rondreis Bali kunt u aangeven wat uw wensen zijn. Maar u kunt ook laten verrassen door onze samenstellingen.

Waarom moet u uw Bali excursies of uw Rondreis Bali met Bali Rondreis maken?

Uw gids/chauffeur laat u comfortabel, het echte Bali zien

Bali Rondreis team hebben veel ervaring als gids/chauffeur voor toeristen en kan u alle mooie plekken op Bali, bekend en onbekend, laten zien. U stopt wanneer u wilt, u kunt zelf kiezen waar u luncht. De bagage ligt veilig achterin, en de huurauto is voorzien van AC, waardoor u geen last hebt van de warmte.

Onderweg kunt u zoveel contact maken met de lokale bevolking als u wilt, maar u kunt zich op elk moment ook even terugtrekken, of zelfs een dutje doen.

Uw chauffeur rijdt u veilig over het eiland Bali

De meeste toeristen die voor het eerst in Indonesië komen, schrikken van het chaotische verkeer. In Indonesië rijdt men aan de linkerkant en verkeersborden zijn zeldzaam. Overal ziet u motoren en bromfietsen, die zich weinig lijken aan te trekken van verkeersregels. Uw chauffeur loodst u veilig door het verkeer van Java en Bali. Anders dan veel andere gidsen/chauffeurs in de toeristensector, zijn onze team leden in het bezit van een speciaal rijbewijs waarmee hij elke bus, van elk formaat, mag besturen.

Bali Rondreis team, als kleine zelfstandige, lid van de beroepsorganisatie voor gidsen/chauffeurs in de toeristensector op Bali. De gidsen/chauffeurs van deze organisatie houden elkaar op de hoogte van alle ontwikkelingen op de wegen op Bali, eventuele nieuwe regels en eventuele wijzigingen in de bezoekersinformatie bij de belangrijkste toeristische attracties. Ook helpt men elkaar onderweg als dit nodig is. Hierdoor is hij altijd op de hoogte van de meest recente informatie om uw vakantie op Bali zonder problemen te laten verlopen.

Door uw eigen gids/chauffeur behoudt u uw vrijheid

Reist u met een georganiseerde groepsbusreis over Bali, dan mist u uw vrijheid. Het is afwachten of u het met iedereen even goed kunt vinden. U mist de vrijheid om op de plekken die u mooi vindt te stoppen om bijvoorbeeld van het uitzicht te genieten. Door het reizen in een grote groep, komt u minder makkelijk in contact met de lokale bevolking.

Uw gids/chauffeur voorkomt tijdsverlies en wachten

Gaat u op de bonnefooi met het openbaar vervoer, dan heeft u vrijheid, maar verliest u weer veel kostbare tijd. In het begin is het misschien nog leuk om zelf uit te zoeken waar u heen moet en hoe u er moet komen, maar houd er rekening mee dat dit veel tijd kost. Vaak bestaat een groot deel van de reis uit wachten. U reist met bagage en in het openbaar vervoer is het telkens weer opletten of u niets vergeet.

Het reizen met een eigen huurauto met eigen nederlandstalige chauffeur Bali combineert de voordelen en vermijdt de nadelen van een georganiseerde busreis en het reizen op de bonnefooi. U bent geen tijd kwijt met zoeken, wachten en de weg vragen. Toch heeft u de volledige vrijheid om uw eigen reis te bepalen.

Uw chauffeur, maar ook uw tolk en gids op Bali

Uw chauffeur heeft jarenlange ervaring met Westerse toeristen. Hij voelt prima aan wanneer u behoefte heeft aan privacy of wanneer u juist een praatje wilt maken of advies of uitleg wilt hebben.

Bali Rondreis team leden zijn in de praktijk niet alleen uw chauffeur; ze spreken nederlands en indien nodig tolken ze voor u. Hij kent overal de weg en weet veel te vertellen over de rijke cultuur en achtergronden van Indonesie en Bali. Ze denken mee, geeft goede adviezen en heeft er plezier in u de mooie plekken van Bali te laten zien.

Rondreis Bali met prive chauffeur biedt u zekerheid

Bali Rondreis wekt als kleine zelfstandige voor u en voor niemand anders. Hij heeft geen andere belangen die de grotere reisorganisaties wel hebben, doordat zij contracten met bepaalde hotels en restaurants hebben gesloten. U boekt zelf uw hotels, kiest zelf uw restaurants, bepaalt zelf wat u wilt gaan bezichtigen. Vanzelfsprekend kunt u om advies vragen, en wij weten ook zeker de goede plekken te vinden, maar er is geen enkele belangenverstrengeling. Alles is gericht op uw wensen en interesses.

Met uw gids/chauffeur, uw eigen reis

Stel uw eigen reis samen. Geen moeilijke keuzes tussen verschillende reizen die door iemand anders zijn vastgesteld, maar uw eigen reis op uw eigen tempo. U weet wat u wilt zien op Bali en hoelang u ergens wilt blijven. Geen tussenpersonen, geen misverstanden, direct contact met uw eigen chauffeur. Ook als u onderweg van plan verandert, is uw eigen nederlandstalige chauffeur Bali flexibel en kan het programma worden aangepast. Overleg uw plannen van te voren via de e-mail, zodat het ook zeker is dat uw plannen uitvoerbaar zijn. Houd er rekening mee dat het reistempo lager ligt dan in Europa.

Wij kunnen u informeren over de reistijden en u ook adviezen geven of leuke suggesties doen over uw route, overnachtingen en de plekken die u wilt bezoeken.  U bepaalt zelf hoe u reist, welke plekken u bezoekt en waar u overnacht. Tenzij nadrukkelijk anders overeengekomen, boekt u zelf uw overnachtingen.