Home » Wie Zijn Wij

Wie Zijn Wij

Bali Rondreis

Bali Rondreis team is een team van Nederlands sprekende gids op Bali. Wij zijn ervaren Nederlands Sprekende gids en chauffeur met honderden tevreden gasten. Door onze vele ervaren als gids bij  reisbeareu, verzekeren wij dat u tijdens uw vakantie tevreden bent. Ons hoofddoel is om de natuurlijke charme van Bali te onthullen en te zorgen dat u als klant tevreden bent.

Wij zijn niet alleen een chauffeur

Wij zijn meer dan een chauffeur, zijn wij blij en trots om alles te delen over Bali. Alles over de cultuur, gelofen, en traditie die uniek en interessant zijn, worden aan de gasten uitgelegd. Alle vragen over Bali zijn onze verantwoordelijkheid om ant te worden. Wij zijn op Bali geboren en de lid van Himpunan Pramuwisata Indonesia ( Indonesisch Tourist Guide Association).

Wat bieden wij aan?

Bali rondreis team biedt rondreis Bali Nederlandse Gids en excursies Bali Nederlandse gids aan. Het is de beste manier om Bali ont te deken. De excursies zijn gebaseerd op uw interesses en wensen. De excursies die wij samenstellen laten u het echt Bali zien. Heeft u nog geen idee? Om het u makkelijk te maken hebben we verschillende programmas op deze site staan. Naast Bali excursies bieden wij ook andere activiteiten zoals: fietsen vanaf vulkaan Bali, raften, olifanten te rijden, snorkelen en ook meerdaagse Bali rondreis.

Met aantrekkelijke prijzen, laten we een reservering te maken met ons.

# Share this information with your friends

Contact Us

If you have any questions, please contact us.